ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟ

πηγή: Intime
 

Είσαι χώρα της πλάκας. Στο λέω εγώ και αυτή είναι η πραγματικότητα. Είσαι η Ελλάδα του Ελάτε να γελάσουμε. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν ξέρει αγγλικά. Η ξευτύλα. Ο Γκιρτζίκης και ο προηγούμενος, ο Σαρρής πήγαιναν έξω με διερμηνέα.

Όχι, ρε! Ναι, ρε! Δεν υπάρχει χώρα στον πλανήτη, η πιο ανυπόληπτη, η πιο... αφρικάνικη, κάποια που λέγεται Ουζμπεκιστάν, Ξευτυλιστάν, Καραγκιοζιστάν, δεν εκπροσωπείται στις FIFA, UEFA με ομοσπονδιάρχη που ξέρει μόνον τα βλάχικα ελληνικά.

Επειδή λόγος πολύς γίνεται εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ τον προσεχή Οκτώβριο. Παρακαλούνται οι κύριοι κύριοι Μαρινάκης, Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Σαββίδης, αυτοί οι αξιότιμοι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για το καλό του ποδοσφαίρου, μην σπρώξουν κάποιον μη αγγλομαθή πρόεδρο για την ΕΠΟ.Βασικό αυτό τον 21ον αιώνα.

Γαμώ το, η Ελλάδα δεν κατέβηκε από τα βουνά πριν 20 και 30 χρόνια. Δεν βγήκε από τις σπηλιές πριν 50 και 100 χρόνια. Άντε να χαθείτε, όλοι, που μας ξευτυλίζετε. Βρέστε έναν «δικό» σας, να σας κάνει τα χατήρια, να κάνετε ό,τι γουστάρετε με τη διαιτησία, αλλά έναν που τα έχει μάθει τουλάχιστον από λιγκουαφόν.

Διαβάστε ακόμα:

Ολοι ψάχνονται στην κονόμα