Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

πηγή: Intime
 

Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Γιατί, λένε οι άσχετοι, ο Αλαφούζος δεν βάνει λεφτά στον Παναθηναϊκό. Κι εγώ ρωτάω γιατί να βάνει, ρε. Οι μαλάκες, όμως, που έχουν άποψη και δεν μας κάνουν τη χάρη να την κρατάνε για πάρτη τους, αλλά τη γράφουν και στα site, αυτό περιμένουν. Ο Αλαφούζος να βάνει το χέρι στην τσέπη. Είναι σα να ζητάνε οι ψηφοφόροι του Σύριζα να βάνει το χέρι στην τσέπη ο Τσίπρας. Ό,τι έχει να το τσονταίρνει για την Ελλαδάρα ομαδάρα.

Αυτή είναι η κατάντια μας. Κάποιοι που είναι ψηφοφόροι, φορολογούμενοι, οπαδοί, να θεωρούν τον κάθε Αλαφούζο αληθινό και καθαρό, ότι πράγματι αγαπάει την ομάδα, αν βάνει δικά του λεφτά στην ομάδα. Οι ίδιοι γιατί δεν ενισχύουν οικονομικά την ομαδούλα τους, μου λες.

Θα μου πεις ότι δεν έχουν λεφτά, ότι είναι μπατηράκια. Α, έτσι! Να βάνουν αυτοί που έχουν, δηλαδή. Αυτοί που δεν έχουν να ζητάνε να βάνουν εκείνοι που είναι χαρτωμένοι. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα.

Το πρώτο, ότι ο μη έχων δεν έχει αξιοπρέπεια. Και δεν νοιώθει ότι είναι ίσος με τον άλλον, επειδή ο άλλος είναι φορτωμένος.

Το δεύτερο,είναι ότι ο λυγούρης δεν έχει την απαίτηση από τον Αλαφούζο, τον κάθε διαχειριστή ΠΑΕ, μεγαλομέτοχο κι όχι, να διοικεί σα μάνατζερ την ομάδα. Αλλά σα φιλάνθρωπος. Αλλά σαν ευεργέτης.

Παρακάτω. Μη μάθουν τη μοιρασιά που έκανε πρόσφατα ο μπαμπάς του προέδρου του Παναθηναϊκού. Ο Αριστείδης Αλαφούζος, ο 92χρονος Σαντοριναίος εφοπλιστής και εκδότης, που είχε ψιλοκαθυστερήσει, τελικά χώρισε την οικογενειακή περιουσία στους δύο γιους του, Θέμη και Γιάννη.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, πατέρας τριών παιδιών, πέραν από τα προσωπικά του φράγκα, έχει πλέον περισσότερα. Και σαν καλός βάζελος από σπίτι να αλαφρύνει τα χρέη της ΠΑΕ; Παραλογισμός.

Διαβάστε ακόμα:

Για τον Παναθηναϊκό κλαίει και η Μάρθα Βούρτση