ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0

 

Ξημερώματα, ώρα 5, μπαμ μπουμ, δύο γκαζάκια κοπάνησαν το φίατ πάντα του κυρίου Δημήτρη Κύρκου. Αποκλείεται, λένε, να την έκανε ο Μελισσανίδης. Πού το ξέρουν ότι... αποκλείεται;

Ο εν λόγω ήταν παρατηρητής στο ντέρμπυ ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0. Και πήρε την παρθενιά του Μαρινάκη ο Μελισσανίδης και στο ΟΑΚΑ έκανε «ντου» στον Κύρκο. Θα σου κάνω, θα σου ράνω, ξέρω τι ρόλο παίζεις, πού μένεις, ετσέτερα.

Άρα, αδύνατον να χάλασε το αμάξι του Κύρκου ο Μελισσανίδης διότι μετά απ' όσα απείλησε το κοράκι κι έγιναν βούκινο, όλοι θα πουν ότι το αφεντικό της ΑΕΚ δεν είναι ο εμπρηστής. Μάλλον έκανε τη βρωμοδουλειά εκείνος που ήθελε να την «χρεώσει» στον Μελισσανίδη. Και γιατί να μην την έκανε ο τίγρης με τη σιγουριά ότι στο συγκεκριμένο επεισόδιο είναι υπεράνω υποψίας;

Να σου πω την ουσία. Δεν έχει σημασία ποιος συγκεκριμένα κατέστρεψε το αυτοκίνητο του Κύρκου. Και ποιο «μήνυμα» ήθελε να περάσει. Ο σοβαρός παρατηρητής των γεγονότων στέκεται στο εξής: Είμαστε αυτοί που είμαστε. Είτε έχουμε κυβέρνηση Σύριζα, είτε ΝΔ. Οι χοντρομαλακίες είναι αυτές που οι χοντρομαλάκες λένε ότι η Ελλάδα γύρισε σελίδα με την πρώτη φορά αριστερά.

Στο χώρο κυκλοφορούν οι στημένες διαιτησίες που σημαίνει ότι κάποιοι δεν παίζουν καθαρά. Αυτό έχει σημασία. Και ακόμα ότι δεν απουσιάζει η εγκληματική δράση, είτε είναι... οργανωμένη σε συμμορία, είτε προέρχεται από σολίστα κακοποιό. Αυτά έχουν σημασία, σ’ αυτά στέκεσαι.

Αν ήμουνα υπουργός αθλητισμού, θα αισθανόμουν προσωπική ήττα. Προσωπική συντριβή επειδή στο χώρο ευθύνης μου, τον τομέα πολιτικής μου δράσης, η παρουσία μου είναι ανύπαρκτη. Σα να μην υπάρχω.

Διαβάστε ακόμα:

Το μαγικό χάπι στον Μήτρογλου από γυναίκα