ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ...

πηγή: Intime
 

Εξώδικο έστειλε προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης. Ένας Πόντιος εναντίον ενός ποντιακής καταγωγής συναδέλφου του, του Ευάγγελου Μαρινάκη. Επειδή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός απεκάλεσε «κλόουν» και «φιλοξενούμενο» στην Ελλάδα τον Ρωσοπόντιο.

Μπλέξαμε. Είμαι «Ρωσοπόντιος» είπε ο μεν Ιβάν Σαββίδης, ο δε Ευάγγελος Μαρινάκης ότι το σόι μου, η μάνα μου κρατάει από αίμα ποντιακό. Φαιδρότητες. Δύο σοβαροί υποτίθεται επιχειρηματίες ως δημόσια πρόσωπα δίνουν εξετάσεις σε επίπεδο γλάστρας.

Του Χάρυ Κλυν είναι αυτό. Επίπεδο γλάστρας, έλεγε ο διασκεδαστής. Επί του θέματος.

Ο Σαββίδης θα μπορούσε να κάνει μήνυση, ακόμα και αγωγή στον Μαρινάκη. Προτίμησε το «ειδοποιητήριο». Το εξώδικο. Την δικαστικής αξίας πρόσκληση στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού. Να ανακαλέσει δημόσια «τις χλευαστικές τοποθετήσεις» σε βάρος του Ιβάν. Διαφορετικά το έργο θα έχει συνέχεια στα δικαστήρια.

Προφανής είναι ο στόχος του Σαββίδη. Να ζητήσει δημόσια συγγνώμην ο Μαρινάκης. Να πάρει πίσω το «κλόουν» και το «φιλοξενούμενος». Κι αυτό πρέπει να κάνει ο Μαρινάκης! Όχι μόνον για να δείξει ότι είναι άνδρας. Ότι αναλαμβάνει την ευθύνη της αναγνώρισης μιας άσχημης ενέργειάς του, αλλά και για να δείξει ότι «Μπλεχτήκαμε με το ποδόσφαιρο για να το βοηθήσουμε, όχι να τσακωνόμαστε σαν τις χειρώτερες Κατίνες γειτονιάς...».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Τούντωρ ορκίστηκε να ξαναγυρίσει στην Τούμπα!