Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, Ο ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «4»!!!

πηγή: Intime
 

Δίνω συγχαρητήρια δημοσίως στον Γιάννη Αλαφούζο! Επειδή αρνείται να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Ευάγγελο Μαρινάκη. Η στάση του προέδρου του Παναθηναϊκού αξίζει απόλυτης και ξεκάθαρης επιδοκιμασίας.

Ο μεν υφυπουργός Κοντονής Σταύρος έχει φαγωθεί να διοργανώσει τη συνάντηση των αφεντικών Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για να πουλήσει τα παραμυθάκια του, ότι κάνει τα πάντα να τα βρουν οι «μεγάλοι» του ποδοσφαίρου. Ο δε Αλαφούζος με το «Όχι» του σε μια τέτοια θεατρική συνάντηση παραδίδει μαθήματα υπευθυνότητας.

Είναι δυνατόν, εδώ και τέσσερα χρόνια να έχω πει τα άντερά μου σε βάρος του Μαρινάκη και να περιμένω ότι αυτός ο άνθρωπος θα... αλλάξει; Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στηρίζει το όφελος της ομάδας του στη βλάβη που προκαλεί στις άλλες ομάδες. Δεν του έχω εμπιστοσύνη, δεν πρόκειται να βγει τίποτα καλό, από μια τέτοια προσχηματική συνάντηση άρα μην με υπολογίζετε.

Αυτή είναι η θέση του προέδρου του Παναθηναϊκού. Μπράβο, ξανά μανά μπράβο στον Αλαφούζο. Το ίδιο θα πω, ένα τεράστιο μπράβο και στον Μαρινάκη αν αρνηθεί να συζητήσει, να δεσμευθεί οτιδήποτε με τον Αλαφούζο, για τον οποίο έχει πει τις χειρώτερες βρισιές.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης διαλύει την εγκληματική οργάνωση