Η ΦΑΤΣΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΖΕΜΑ

 

Δεν κάνω τον πονηρό. Μ' αυτό που θα πω, όμως, κινδυνεύω να πουν ότι πουλάω πονηρηλίκι. Διαβάζω: Ποιος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι μπλεγμένος σε εμπόριο ναρκωτικών; Ποιος. Δεν μου πέρασε από το μυαλό κάποιος άλλος. Επιτόπου σκέφθηκα ότι είναι ο Καρίμ Μπενζεμά. Γιατί;

Να σου πω. Όταν έχεις φθάσει να παίζεις στην Ρεάλ είσαι τόσο χοντροφτιαγμένος οικονομικά που το τελευταίο είναι να γίνεις κακοποιός. Να παραδοθείς σε πράξεις εγκληματικές. Να ρισκάρεις να σε τσακώσουν και να έχεις τραβήγματα με το νόμο. Άσε το παγκόσμιο ρεζιλίκι.

Επιστημονικά είναι αποδεδειγμένο ότι ρέπει προς εγκληματικές ενέργειες ο γεννημένος εγκληματίας. Ναι, ο κακοποιός γεννιέται. Βγαίνει από την κοιλιά της μάνας του με το DNA του κακοποιού.

Η περίπτωση Μπενζεμά είναι η κλασική του μαλάκα. Όπως το λέω, και το υπογράφω. Υπάρχουν τύποι που από μαλακία τους, από καθαρή μαλακία, μπλέκουν σε βρωμοδουλειές. Επειδή είναι μαλάκες, όχι με χρωμοσώματα κακοποιού.

Παικταράς ο αλγερινής καταγωγής Γάλλος της Ρεάλ. Το λέει η φάτσα του, όμως. Ο μαλάκας. Ο χάλιας. Από μαλακία του, σαν όρθιος μαλάκας βρέθηκε να παίζει σε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών εδώ και 7 χρόνια.

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Μανωλάς, ένας σοβαρός «τρελλός»