ΚΡΥΦΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Να γίνουμε και ολίγον αποκαλυπτικοί, άλλωστε το ζητάνε τα γεγονότα των ημερών, η επικαιρότητα, που λένε. Και ο ίδιος, άλλωστε, ο υφυπουργός δεν κρύβεται για το ποιος πραγματικά είναι. Ένας κρυφοφασίστας θαυμαστής του Μουσολίνι με τον οποίο έχει μια ομοιότητα, που δεν παραγνωρίζεται. Ο αρχηγός του ιταλικού φασιστικού κόμματος, ο δικτάτωρ Μπενίτο Μουσολίνι ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα ως αριστερός. Φανατικός και υπερδραστήριος αριστερός.

Και ο Κοντονής Σταύρος, μέλος κομουνιστικής νεολαίας από φοιτητής, βγάζει πλέον όλο τον αντιδημοκρατισμό που τον χαρακτηρίζει ως υπουργός πλέον. Συγκεκριμένα πράγματα. Χειροπιαστά πράγματα. Όχι μπουρδολογίες αλά Κοντονής Σταύρος.

Ποιο είναι το βασικό θέμα στην ατζέντα της συνάντησης Κοντονή, Μαρινάκη, Σαββίδη και Μελισσανίδη; Λέμε τι λένε φόρα παρτίδα και οι «4» της παρέας. Ποιος να είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Ποιος ο νέος προέδρος της σούπερ ληγκ. Μιλάμε για την αποθέωση του φασισμού. Για την απόλυτη, την ολοκληρωτική κατάργηση κάθε έννοιας δημοκρατικής διαδικασίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εκλέγεται. Δεν αποφασίζεται π.χ. από κανέναν Μαρινάκη και Μελισσανίδη. Από πού και ως πού π.χ. ο Σαββίδης θα έχει απαίτηση, με τη σύμφωνη γνώμη του υφυπουργού, να γίνει αυτός κι όχι κάποιος άλλος πρόεδρος στην ομοσπονδία.

Δεν γαμιούνται οι εκλογές, λέει ο Κοντονής Σταύρος. Δεν γαμιούνται οι τοπικές ενώσεις. Βρείτε εσείς έναν πρόεδρο και κλείσαμε. Συμφωνείστε ποιον θέλετε στο κουμάντο της ΕΠΟ και ποιον στην σούπερ ληγκ και καλώς έχετε χεσμένες τις Ενώσεις και τις άλλες ΠΑΕ.

Εάν, δηλαδή, δεν ήταν αριστερός ο Κοντονής Σταύρος, πώς αλλοιώς θα ξηγιότανε.

Διαβάστε ακόμα:

Το σκάνδαλο Μαρινάκη