ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ ΣΕ ΚΟΝΤΟΝΗ!!!

πηγή: Intime
 

Δεν έχει ξαναγίνει. Ο προϊστάμενος εισαγγελίας Ισίδωρος Ντογιάκος «ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ» τη συμμετοχή του Μαρινάκη στην περιβόητη συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού Κοντονή Σταύρου με τα αφεντικά Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Στην πραγματικότητα, για να ξέρουμε τι λέμε, ο Ντογιάκος δεν στρέφεται κατά του μεγαλομετόχου του πρωταθλητή, αλλά ενάντια του υφυπουργού που ήθελε την παρουσία και του Μαρινάκη.

Γνωστό ότι στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, υπόδικου στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, έχει απαγορευτεί η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο. Πολύ σωστά ο Μαρινάκης έκανε αυτό που έπρεπε να φροντίσει προηγουμένως ο γραφικός Κοντονής Σταύρος. Ζήτησε την άδεια του εισαγγελέα εφετών Σταμάτη Δασκαλόπουλου εάν νομιμοποιείται να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του υφυπουργού.

-Δεν έχεις κανένα πρόβλημα, γνωμάτευσε ο Δασκαλόπουλος, αφού πρόκειται να συζητηθούν θέματα που αφορούν στη δημόσια τάξη (βία στα γήπεδα κλπ).

Κι ενώ ο Μαρινάκης με τους μπράβους του ήταν έτοιμος να ξεκινήσει για τη συνάντηση ήρθε το μπουγιουρντί του Ντογιάκου, ότι θα είναι «προβληματική» η παρουσία τού προέδρου του Ολυμπιακού στο γραφείο του υφυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πλευράς Ολυμπιακού η καθυστερημένη αντίδραση του Ντογιάκου οφείλεται σε πιέσεις που δέχθηκε από τον Αλαφουζο.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος είναι ο πιο βαρύμαγκας στη συνάντηση