ΚΟΝΤΟΝΗ, ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Ιδού η Ρόδος, Κοντονή Σταύρε, ιδού και το πήδημα σου, για να δείξεις ότι είσαι άλτης κλάσεως κι όχι σάλιας. Η στημένη Πειθαρχική Επιτροπή της διεφθαρμένης ΕΠΟ τιμώρησε τον ΠΑΟΚ με αφαίρεση 5 βαθμών και να δώσει τρία παιχνίδια με άδεια Τούμπα.

Κατά τη γνώμη μου η καμπάνα καλώς έπεσε, αν αναλογιστεί κανείς τα όργια που έγιναν στον αγώνα κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Και ήταν τέτοιας έκτασης, τόσο ακραίας μορφής τα επεισόδια στον συγκεκριμένο αγώνα, που ο αρμόδιος υφυπουργός Κοντονής Σταύρος υποχρεώθηκε να απαγορεύσει τη συνέχεια του κυπέλλου!

Ο Κοντονής Σταύρος, όμως, για να δείξει την πυγμή του, την αποφασιστικότητά του, οφείλει να ακυρώσει την ποινή σε βάρος του ΠΑΟΚ. Για δύο λόγους συγκεκριμένα.

1. Επειδή ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε από την ΕΠΟ που ως γνωστόν ελέγχεται από την εγκληματική οργάνωση. Η οποία εγκληματική οργάνωση δεν έχει καμμία σχέση με τους Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαββίδη. Είναι δυνατόν κάποιος απ' αυτούς τους 4 να κινείται στο παρασκήνιο και ο υφυπουργός να θέλει να συζητά μαζύ τους για το πώς το ποδόσφαιρο θα εξυγιανθεί;
2. Τα έκτροπα στον αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού που ντρόπιασαν για μια φορά ακόμα την Ελλάδα διεθνώς οφείλονται στη στημένη διαιτησία, στο κοράκι της ΕΠΟ της εγκληματικής οργάνωσης.

Να, γιατί ο Κοντονής Σταύρος πρέπει να δείξει σ' όλη την Ελλάδα, με συγκεκριμένες αποφάσεις, στην πράξη κι όχι με τα λόγια, ότι δεν ανέχεται άλλο την εγκληματική οργάνωση. Πώς θα το δείξει; Να φτιάξει νόμο σύμφωνα με τον οποίο ο ίδιος ο υφυπουργός να αποφασίζει αν θα ισχύει ή, όχι κάθε ποινή των οργάνων. Χωρίς να λαμβάνει υπ' όψιν τις αντιδράσεις της FIFA και της UEFA. Ήδη, άλλωστε, με νόμο ο Κοντονής Σταύρος τιμωρεί και τιμώρησε ΠΑΕ για επεισόδια, πέρα από τις ποινές των οργάνων.

Διαβάστε ακόμα:

Σικέ η κόντρα ΕΠΟ και Κοντονή Σταύρου