Ο ΠΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

πηγή: Intime
 

Δεν πληρώνεται τζάμπα ο υφυπουργός αθλητισμού. Το βγάζει με το παραπάνω το μεροκάματο. Ο μαλάκας ο λαός πληρώνει το μισθό του, τις ανάγκες του γραφείου του, τους συνεργάτες του, κάθε έξοδο που επιβαρύνει το δημόσιο, όμως ο άνθρωπος παρουσιάζει έργο. Όχι παίξε γέλασε.

Δούλεψε πολύ το επιτελείο του Κοντονή Σταύρου, του πλέον εργατικού υπουργού του Σύριζα, προκειμένου να γίνει η συνάντηση με τα αφεντικά Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Φοβερά πράγματα, κύριοι ψηφοφόροι. Κύριοι φορολογούμενοι. Αξιότιμοι πολίτες της χώρας. Ένα μήνα ασχολούνταν η υπουργάρα για αυτή τη συνάντηση, η οποία δεν... έγινε.

Κανένα πρόβλημα! Ο υφυπουργός αθλητισμού ενημέρωσε τον λαό ότι επειδή δεν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τους κυρίους των «4» ΠΑΕ, αυτός, ο Κοντονής Σταύρος «παίρνει δύναμη να συνεχίσει σταθερά και αποφασιστικά στο δρόμο της σύγκλισης, του εκσυγχρονισμού, της διαφάνειας και της πλήρους αναγέννησης του ποδοσφαίρου».

Πουτάνα Ελλάδα! Όσο κι αν σε εκπορνεύουν ορισμένοι, εσύ σε μπουρδέλο δεν θα μπεις ποτέ! Ο Κοντονής Σταύρος το λέει ξεκάθαρα: «...Συνεχίζει με δύναμη, σταθερά και αποφασιστικά...». Φοβερά πράγματα. «...Στο δρόμο της σύγκλισης, του εκσυγχρονισμού, της διαφάνειας και της πλήρους αναγέννησης...».

Πάμε καλά. Είμαστε σε καλά χέρια.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μελισσανίδης αδειάζει τον Κοντονή