Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ

πηγή: Intime
 

Κι έλεγα εγώ τι να συμβαίνει. Από τότε που ανέλαβε ο Κοντονής Σταύρος, Ιανουάριος 2015, ψαχνόμουν γιατί ο Ζακυνθινός έχει βάλει στο σημάδι και δεν ησυχάζει αν δεν τα καταφέρει να πετύχει την... ισονομία και τη διαφάνεια.

Αυτό που δεν ήθελε κανένας υπουργός από καταβολής ελληνικού κράτους ανέλαβε να το πραγματοποιήσει ο Κοντονής Σταύρος. Να παίζουν οι διαιτητές στα ίσα. Να μην αδικείται καμμία ομάδα. Αυτό σημαίνει ισονομία. Όλες οι ομάδες ίσες απέναντι στο νόμο.

Γιατί, όμως, έπρεπε να έρθει ο Σύριζα για να μην υπάρχουν... παράπονα από την διαιτησία. Ποιος το λέει αυτό! Και σπαθένια να 'ναι η διαιτησία, να μοιράζουν φίφτυ-φίφτυ και τα σπόρια τα κοράκια, εγώ σου λέω ότι παράπονα πάντα θα γίνονται. Γιατί; Γιατί κλάνει το γατί. Τι θα πει γιατί.

Τέλος πάντων, το ερώτημα γιατί ο Κοντονής Σταύρος θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, το αποκάλυψε ο ίδιος. «Έχω εντολή να κάνω κάθαρση από τον Τσίπρα...» είπε. Φοβερά πράγματα. Ούτε υπουργός του τσάρου στην Ρωσία του 18ου αιώνα θα το έλεγε, ότι κάνω το σωστό επειδή το ζήτησε ο αυτοκράτωρ, ο μονάρχης, ο ελέω Θεού βασιλεύς.

Για σκέψου! Να μην ήθελε κάθαρση στο πρωτάθλημα ο πρωθυπουργός μας. Αφού, όμως, την θέλει, γι' αυτό ο Κοντονής Σταύρος ανέλαβε την εργολαβία. Αν δεν έδινε την εντολή ο Τσίπρας, θα μπορούσε να τον αγνοήσει ο υπουργός του; Σίγουρα θα τον έδιωχνε τον Κοντονή Σταύρο αν έκανε.. κάθαρση.

Μπράβο, ρε Τσίπρα! Με την εντολή που έδωσες, θέλει, δεν θέλει ο υπουργός σου, θα μας την κάνει την... κάθαρση.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Μαρινάκης άφησε καλογερίστικη γενειάδα