ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ»

πηγή: Intime
 

Ώπα, ρε! Τράβηξε πάλι τη σκανδάλη στο εξάσφαιρο, που πάντα εδώ και 30 χρόνια, το έχει γεμάτο στον κόρφο του ο Αλέξης Κούγιας και μπουμπούνισε για πάρτη του Μαρινάκη, να 'ουμε. Δεν το λέω σωστά. Κούγιας είναι αυτός και οι πιστολιές του δεν έχουν σκοπιμότητα, παρά μόνον να βοηθήσουν την κάθαρση στο ποδόσφαιρο.

Άλλο ότι το «σύστημα Μαρινάκη» λάτρεψε τις δηλώσεις, τα μπουμπουνητά, τις αποκαλύψεις, ό,τι θέλεις λες, του Αλέξη Κούγιας στον σαγώνια. Επιτόπου τον έκαναν πρωτοσέλιδο οι γάβρικες φυλλάδες τον Κούγια και τον έχρισαν άγγελο, αρχάγγελο της αλήθειας. Ότι ο Μαρινάκης είναι ο καθαρός και βρώμικοι είναι οι πολέμιοί του. Αυτοί που με ανομολόγητες κινήσεις θέλουν να πάρουν την ΕΠΟ, να ελέγξουν τη σακούλα της διαιτησίας.

Κορίτσια, ο Κούγιας δεν «παίζεται». Ο Κούγιας γεννήθηκε για να τον βρίζουν. Ακόμα κι αυτοί που σήμερα τον χειροκροτούν. Κανένας Αλαφούζος και Μελισσανίδης δεν έχει πει τις χοντράδες σε βάρος του Μαρινάκη, όσες ο γνωστός ποινικολόγος. Άρα, σας έχει για πλάκα όλους ο Κούγιας. Αυτός ο καταδικασμένος, λόγω χαρακτήρα, να πιστολίζει. Να κερδίζει για πάρτη του πρωτοσέλιδους τίτλους.

Για τη γαμημένη κάθαρση ο Κούγιας έχει κοπανήσει κόσμο και κοσμάκη, πριν ακόμα μπουν στο παιχνίδι Πατέρας και Μαρινάκης. Παληοσειρά σ' αυτή τη δουλειά. Σ' αυτό το καθήκον. Και όποιος ευλογεί τις καταγγελίες του Κούγια κι όχι τον ίδιον, είναι «απατεώνας». Όχι, δηλαδή, να παίρνουν για σερβίρισμα μονάχα ό,τι τους βολεύει από τους πυραύλους εξωσέτ που αμολάει ο Αλέξης μας.

Διαβάστε ακόμα:

Η μαφία της FIFA και η ελληνική της πλάκας