ΕΚΠΛΗΞΗ ΝΑ ΜΗ ΝΤΟΠΑΡΕΤΑΙ Ο ΙΜΠΡΑΙΜΟΒΙΤΣ

 

Θα κάνει μήνυση, λέει, ο παικταράς Ιμπραϊμοβιτς, διότι ένας Σουηδός γιατρός, πολύ μπασμένος στον αθλητισμό και το ντόπιγκ, είπε ότι είχε ντοπαριστεί στα 23 του χρόνια, τότε που έπαιζε στην Γιουβέντους. Άστον να κάνει την μήνυση, λέω εγώ, δεν πρόκειται να την κερδίσει.

Και ο γιατρός δεν πρόκειται να καταδικαστεί, και η υποψία ότι η παικτούρα ντοπαρίστηκε, για να μην πω ότι ντοπάρεται ακόμα, θα γίνει περισσότερο ισχυρή. Να σου πω γιατί.

Κατ' αρχήν ο γιατρός δεν είπε ότι ντοπαρίστηκε ο Ιμπραϊμοβιτς. Είπε «άλλο» πράμα. Ότι σε 6 μήνες πήρε 16 κιλά ο παικταράς και γι' αυτό σίγουρα θαρρώ ότι σαν ειδικός πρέπει «να πήρε» ουσίες. Άρα, ο δόκτωρ έκανε μια ακαδημαϊκού τύπου υπόθεση.

Όπως κι εγώ, με την ευκαιρία, να κάνω μια δική μου εκτίμηση με βάση όσα ξέρω, μ' όσα φαντάζομαι. Και σήμερα ντοπάρεται ο... Ιμπραϊμοβιτς! Δεν λέω ότι ντοπάρεται, ούτε
αναφέρομαι προσωπικά σ' αυτόν. Γενικά, ισχυρίζομαι ότι ένας παίκτης που κάνει τόσο άγριο και υψηλό πρωταθλητισμό είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην αβαντάρεται από «βοηθήματα».

Να το πω αλλοιώς. Παίκτης ομάδας που κυνηγάει τσάμπιονς ληγκ και διακρίσεις σε πρωτάθλημα, σε Ευρω, σε μουντιάλ, χωρίς να ντοπάρεται είναι σα τον φαντάρο που πάει στον
πόλεμο χωρίς όπλα.

Διαβάστε ακόμα:

Ψόφαγαν για χαβαλέ επειδή τέζαρε η Θάτσερ