Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ... ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ!

πηγή: Intime
 

Το φέρανε απ' εδώ, το φέρανε απ' εκεί, όλοι αυτοί της πλάκας αρχιερείς της κάθαρσης που για μήνες σκυλόβριζαν τον Μαρινάκη, ως τον μοναδικό υπαίτιο της διαφθοράς στο πρωτάθλημα, και τελικά την κάνουν γυριστή. Να «απαλλάξουν» τον χοντρό, πολύ περισσότερο να τον καταστήσουν συνομιλητή τους, προκειμένου να γίνει η... εξυγίανση και να στήσουν στον τοίχο της εκτέλεσης αυτό το ανθρωπάκι που λέγεται Γκιρτζίκης.

Αυτά μόνον επί Σύριζα θα μπορούσαν να γίνουν. Ο μέγας ένοχος είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, αυτό το φουκαριάρικο πράμα, ο Γκιρτζίκης, που αν τον τρακάρεις στα φανάρια θα τον λυπηθείς και θα του ξηγηθείς μισό ευρώ, να του τσοντάρεις έτσι να αγοράσει μια μπουγάτσα από το τυροπιτάδικο στη γωνία.

Σήμερα συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΕΠΟ. Ξεχάσανε, λοιπόν, όλα αυτά που γαυγίζανε, ότι αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης είναι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού. Πάει αυτό, τελείωσε. Δεν υπάρχει. Η αλήθεια έλαμψε. Ο Μαρινάκης είναι το τσιράκι του Γκιρτζίκη. Αυτός να φύγει από τη μέση για να καθαρίσει η μπουγάδα στο πρωτάθλημα.

Δεν ξανάγινε. Από τον πρωθυπουργό μέχρι τον Αλαφούζο που βρισκότανε στο Κατάρ για μπίζνες, περιμένουν τι θα... αποφασίσει ο Γκιρτζίκης. Αν θα παραιτηθεί. Αυτός που κανόνιζε να βγαίνει πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, μάλιστα και με πόση διαφορά βαθμών.

Μας δουλεύουνε, ρε. Ότι το κουμάντο στο παρασκήνιο το είχε ο Μαρινάκης. Ενώ ο Γκιρτζίκης ήτανε ο αρχηγός της μαφίας. Έτσι και παραιτηθεί αυτός θα γίνει... αυτοκάθαρση, που λέει ο μέγας αγωνιστής κόντρα στην εγκληματική οργάνωση Κοντονής Σταύρος. Που ο στημένος εισαγγελέας δεν άφησε την υφυπουργάρα να τα πει με τον Μαρινάκη, παρέα με τους Μελισσανίδη, Σαββίδη, για να δουν όλοι μαζύ πως θα γλυτώσουν από τον... Γκιρτζίκη.

Διαβάστε ακόμα:

Να φύγει ο Μαρινάκης, όχι ο Γκιρτζίκης