«ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΑΛΑΦΟΥ Ο ΜΠΕΟΣ», ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

«Ο πασίγνωστος για τη δράση του και την αξιοπιστία του Μπέος...». Πολύ βαρύ αυτό. Ούτε καν «κύριος» δεν αποκαλείται ο πρώην πρόεδρος δύο ΠΑΕ, του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού Βόλου.

«Ο γνωστός για τη διαδρομή του Μπέος...» αναφέρεται ακόμα για τον Αχιλλέα, ούτε καν «κύριος», ούτε καν «δήμαρχος», στην ανακοίνωση της «οικογένειας Γιαννακόπουλου». Άλλο πάλι αυτό. Θα χρειαστεί να μάθουμε και ποίοι ακριβώς και πόσοι είναι μέλη της «οικογένειας Γιαννακόπουλου», όλα τα γυναικόπαιδα, μετόχους κι όχι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Επί του θέματος. Που, βέβαια, δεν είναι η ισοπέδωση, η απαξίωση που κάνει η οικογένεια Γιαννακόπουλου στον Αχιλλέα Μπέο. Το ζουμί είναι η ολομέτωπη επίθεση που κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Γιάννη Αλαφούζο. Και δεν έχει δίκαιο.

Κι όχι μόνον έχει το άδικο με το μέρος του ο μεγαλομέτοχος του μπασκετικού Παναθηναϊκού, αλλά και κάνει... σύγκριση με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Βρήκε την ευκαιρία! Ο «στρατευμένος από τον Αλαφούζο», όπως υπονοεί ότι είναι ο Μπέος, δίνει την ευκαιρία στον Δημήτρη να ανέβει στη ζυγαριά και να αναμετρηθεί με τον Αλαφούζο.

Συγκεκριμένα. Ο Μπέος βγήκε στην εκπομπή του σαγώνια και ισχυρίστηκε ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου μεσολάβησε στον εισαγγελέα Πούλιο για πάρτη του Μαρινάκη. Επιτόπου βγαίνει ο Δημήτρης και λέει Δεν ξέρουμε κανέναν εισαγγελέα Πούλιο, άσχετο ότι ο εν λόγω είναι οπαδός με διαρκείας στο μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Και αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλάει αέρα πατέρα για κάποιον που είναι καιροσκόπος, αποτυχημένος, τονίζει πως «το πιο ένδοξο και επιτυχημένο τμήμα που κρατά ψηλά τη σημαία του συλλόγου» είναι το μπάσκετ. Και ότι «επιστρατεύθηκε» ο Μπέος για να ρίξει λάσπη όταν γίνεται προσπάθεια για την πρόκριση στο φάιναλ-φωρ.

Ώπα, ρε Δημητράκη, διότι πήρε πολύ φόρα. Δεν στέκει να κατηγορείς τον Αλαφούζο διότι σε κάποια εκπομπή του σκάι κάποιος είπε κάτι. Τι, δηλαδή, θα μπορούσε να κάνει ο καναλάρχης. Στον κάθε προσκεκλημένο να τον προειδοποιεί προηγουμένως να μην πει κάτι για την... «οικογένεια Γιαννακόπουλου»;

Διαβάστε ακόμα:

Τα ντεσού στο αβαβά ραντεβού στου Μαξίμου