Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ... ΣΤΗΘΕΙ

 

Δεν είμαι ο μόνος που έχω ξεχάσει την περιβόητη υπόθεση «Koriopolis», από το... κοριός, για τα στημένα ματς. Να σου πω την αμαρτία μου, όχι μόνον είχα ξεχάσει εκείνες τις βρωμιές επώνυμων παραγόντων του ποδοσφαίρου που ακουγόντουσαν στις υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών με τη βοήθεια του υπερκοριού της ΕΥΠ. Την έχω ξεγράψει αυτή την ιστορία.

Έτσι λέω. Πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια κι ακόμα η υπόθεση δεν έφθασε σε δικαστήριο. Ήταν να γίνει αλλά αναβλήθηκε για... Οκτώβριο, και βλέπουμε! Ας μη γίνει τον Οκτώβριο. Δεν χάθηκε ο κόσμος να εκδικαστεί το σκάνδαλο το 2017, το 2067, τον επόμενο αιώνα.

Γιατί, μήπως θα βγει τίποτα απ' αυτή τη δίκη, όταν η κυβέρνηση έχει ήδη κάνει… κάθαρση, αν και δεν την ολοκλήρωσε, πάντως έβαλε τα θεμέλια για να τελειώσει και μ' αυτήν την... εκκρεμότητα.

Έτσι που λες. Δεν βλέπω τίποτα να «βγαίνει» και απ' αυτή την ιστορία. Βαρειά ονόματα «παίζουν» στο Koriopolis, άλλοι κατηγορούμενοι, άλλοι μάρτυρες, άλλοι ύποπτοι, κι αν τελικά γίνει... κάποτε η δίκη, απλά όλοι θα 'ρθουν δεύτεροι και καταϊδρωμένοι. Μέχρι τότε, πότε θα «στηθεί», πότε θα προγραμματιστεί η δίκη, η κυβέρνηση θα έχει τελειώσει και με την... κάθαρση.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ορισμός του διεθνούς διασυρμού για την Ελλάδα