ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΙΒΑΝ

πηγή: Intime
 

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στον αιώνα. Ποτέ. Μεγαλομέτοχος μεγάλης ΠΑΕ να πάει στο σπίτι άλλου μεγαλομέτοχου επίσης μεγάλης ΠΑΕ και να τον απειλήσει στα ίσα:

-Πρόσεξε πως ξηγιέσαι βρώμικα μαζύ μου, γιατί θα το σκυλομετανοιώσεις. Μην σκεφθείς καν να πλησιάσεις τον διαιτητή στον αγώνα των δύο ομάδων μας, γιατί θα σε τελειώσω.

Ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης τα είπε αυτά σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ότι πριν από το επεισοδιακό αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στην Τούμπα, χρειάστηκε να επισκεφθεί στην οικία του Μαρινάκη τον συνάδελφό του, και παρ' όλίγο «συνομιλητή» του στο γραφείο του Κοντονή Σταύρου. Γιατί;

*ΕΠΕΙΔΗ προφανέστατα ο Ιβάν Σαββίδης φοβόταν ότι ο Μαρινάκης θα «επηρεάσει» τον διαιτητή.
*ΕΠΕΙΔΗ ήθελε να αποφύγει μια μαφιόζικου τύπου ενέργεια του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ συμπεριφέρθηκε ο ίδιος, μάλιστα στην «έδρα» του αντιπάλου του, με τρόπο γκαγκστερικό.

ΔΕΝ... ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ τον Μαρινάκη να μη «ματιάξει» το κοράκι, ούτε τον συμβούλευσε ότι οι σωστοί πρόεδροι δεν μπερδεύονται με βρωμοδουλειές.

-Πήγα στο σπίτι του Μαρινάκη και του είπα ότι εάν θέλει να μπερδέψει το ματς με διαιτησίες και τέτοια, θα με βρει μπροστά σου, θα τον πολεμήσω σκληρά.

Αυτά τα τρομερά μετέφερε σε επώνυμους παοκτσήδες ο Ιβάν Σαββίδης και τη στιγμή που τα έλεγε έκανε το σταυρό του. Διότι ναι μεν με την εμπλοκή του στο ποδόσφαιρο υποχρεώνεται να φερθεί σα μαφιόζος προκειμένου να προστατευθεί από την εγκληματική οργάνωση, αλλά δεν παύει να είναι άνθρωπος του Θεού. Θεοσεβούμενος.

Τελικά, ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Ολυμπιακό το παιχνίδι στην Τούμπα, που δεν τελείωσε ποτέ και ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να μην κατέβει η ομάδα στην ρεβάνς, στο Καραϊσκάκη. Τι σημαίνει αυτό; Ότι φταίει ο Μαρινάκης και για την ήττα του ΠΑΟΚ και για τα αίσχη της εξέδρας;

Μήπως φταίει ο διαιτητής, που πιθανόν να μην τον «έπιασε» ο Μαρινάκης, αλλά κάποιος άλλος. Δεν νομίζω ο Ιβάν να υποψιάζεται κάποιον άλλον.

Ο Μαρινάκης πώς αντέδρασε όταν ο Σαββίδης τον απείλησε μέσα στο σπίτι του; Αυτό δεν μας το λέει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Μόνον ότι προειδοποίησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να... κάτσει καλά, μην κάνει καμμιά πουστιά.

Επιμένω. Τι είπε ο Μαρινάκης όταν, το τονίζω, στο σπίτι του, του βγήκε τόσο ωμά ο συνάδελφος Ιβάν;

1. Σου υπόσχομαι, Ιβάν, ότι δεν πρόκειται να στείλω «μήνυμα» στο κοράκι.
2. Λες ανοησίες, Ιβάν, έχεις επηρεαστεί από τις μαλακίες του Αλαφούζου.
3. Είχα σκοπό να πω στον διαιτητή να παίξει 65-35 υπέρ του ΠΑΟΚ, όμως για να μη μου την ανάψεις, Ιβάν, θα δώσω εντολή να σφυρίξει φίφτυ-φίφτυ.

Τι απ' όλα αυτά είπε ο Μαρινάκης στον Σαββίδη;

Διαβάστε ακόμα:

Κωλοτούμπα ο Ιβάν που δεν κάνει... πίσω!