ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΟΓΙΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ;

πηγή: Intime
 

Ο Δέλλας έφυγε μετά το 4-0 από τον Ολυμπιακό. Το 3-0 από τον Λεβαδειακό είναι λιγότερο; Αυτό το ερώτημα μου έθεσε ο Γιώργης ο Πολίτης. ΑΕΚτζής από κούνια που κάθε βράδυ κάνει το σταυρό του για τις χαμένες πατρίδες και το χαμένο γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Αν είναι αυτό το θέμα μας ο Πογιέτ πρέπει να φύγει, του αποκρίθηκα. Παστρικές κουβέντες. Ομως, εσύ ρε Γιώργη δεν μου έλεγες πως πρόκειται για τον προπονητή που έβαλε μια τάξη; Ισορρόπησε την ομάδα, κέρδισε τα ντέρμπυ και πως ξέρει το τόπι απέξω κι ανακατωτά; Εσύ μου τά' λεγες. Αυτός μου τα' λεγε. Και ξέρω πως σας τα έχουν πει κι εσάς.

Εδώ να αλλάξουμε παράγραφο και να πάμε στην ουσία. Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει αν θέλει τον Πογιέτ; Ο ίδιος ο Ουρουγουανός κάποια στιγμή άρχισε να μιλάει στις συνεντεύξεις Τύπου για την ανανέωση του συμβολαίου του. Πράγμα που με κάνει να πιστεύω πως προσπαθούσε να το πιέσει, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί πως το μπαλάκι είναι στα χέρια της ΠΑΕ.

Μήπως στην πορεία προέκυψε κάποιο πρόβλημα, στη σχέση και στις διαπραγματεύσεις; Μήπως απλώς συνεννοήθηκαν ότι οι καινούργιες τζίφρες θα μπουν μέσα στη Μεγάλη
Εβδομάδα; Αυτό δεν το ξέρει ο Γιώργης. Δεν τον ενδιαφέρει κιόλας. Αυτός είδε την τριάρα από τη Λειβαδιά και σάλταρε. Αλλά, όμως, τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας. Η διοίκηση δεν μπορεί να παρασύρεται από ένα κακό αποτέλεσμα, ούτε να ενθουσιάζεται από μια μεγάλη νίκη, όταν καλείται να αποφασίσει για το μέλλον ενός προπονητή.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί πήρε το κύπελλο ο τιμωρημένος Μαρινάκης