ΤΑ ΕΦΕΡΕ Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Πώς τα φέρνει η ζωή. Οταν ο ΠΑΣ τερμάτισε σε θέση πλέι οφ δεν πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο λόγω του προβλήματος με την αδειοδότηση. Τώρα η ίδια ιστορία μόνο που την πληρώνει ο Πανιώνιος, αν απορριφθεί η έφεσή του, ευνοεί τους Γιαννιώτες που τερμάτισαν έξω από την πεντάδα.

Φοβερά πράγματα. Κόσμος και κοσμάκης πήγε στην Ξάνθη και πανηγύρισε τη νίκη. Εστησαν και πάρτυ, σίγουροι πως ο Πανιώνιος είναι τελειωμένος. Πάντως, να σου πω πως είδα και στη Ν. Σμύρνη τους παίκτες του Ουζουνίδη να γλεντάνε.

Δικαίωμα τους. Ηθελα να σταθώ σε μια πολύ ενδιαφέρουσα μορφή. Τον προπονητή του ΠΑΣ. Ο κύριος Πετράκης ήταν και πάλι δακρυσμένος για την επιτυχία, όπως όταν στη γιορτή του ΠΣΑΠ οι ποδοσφαιριστές τού είχαν απονείμει τον τίτλο του καλύτερου προπονητή της προηγούμενης σεζόν.

Μου αρέσει αυτός ο άνθρωπος αν και με εντυπωσιάζει το γεγονός πώς ένας τόσο ευσυγκίνητος τύπος καταφέρνει να διακριθεί σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο της ψευτομαγκιάς και της αναξιοκρατίας. Την ίδια ώρα ένα άλλο ευγενικό και ευσυγκίνητο παιδί του ποδοσφαίρου, ο Νίκος Νιόπλιας έτρωγε καφέδες από αντίπαλους οπαδούς στη Νίκαια, επειδή, όπως λέει ο ΟΦΗ, σηκώθηκε από τον πάγκο του να δώσει οδηγίες. Για να ξέρουμε που βρισκόμαστε...

Διαβάστε ακόμα:

Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία για ρελάνς στον Ολυμπιακό