Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ!

πηγή: Intime
 

Καθαρά πράγματα. Αναρμόδιος ο Κοντονής Σταύρος για το μπάσκετ. Τρελλά πράγματα, εκτός από καθαρά. Είδανε και πάθανε να τον ξεφορτωθούν οι ποδοσφαιρικοί, επικαλούμενοι το αυτοδιοίκητο. Η FIFA τον απείλησε μέσω τιμωρίας των ελληνικών ομάδων και στο τέλος τα μπουρδούκλωσαν. Τα φέρανε από δω τα φέρανε από κει και φτάσανε στην ίδια αφετηρία.

Οι μπασκετικοί από την άλλη ζητούν την παρέμβαση του Κοντονή, ώστε να λυθεί το θέμα με την FIBA! Φοβερά πράγματα! Δεν με ενδιαφέρει η νέα διχαστική κίνηση του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ούτε αν η ΑΕΚ βγήκε στο αντάρτικο. Εχω κολλήσει με τη διάθεση να καλέσουν τον Κοντονή Σταύρο για να δώσει λύση.

Απίθανα πράγματα! Τι δήλωσε, λοιπόν, ο Κοντονής; Αναρμόδιος! Οχι ο ίδιος, αλλά οι κύκλοι του υπουργείου. Μάλιστα, κύριε. Ο Κοντονής Σταύρος δεν θέλει να ασχοληθεί με το θέμα του μπάσκετ. Κι αυτό συμβαίνει; Επειδή δεν ξέρει από μπάσκετ, ενώ από ποδόσφαιρο είναι σχέτος Μαραντόνα. 'Η, πρόσεξέ με, λέω ή, επειδή δεν παρενέβη ο ίδιος. Δεν έχει νοστιμάδα να σε καλούν. Δεν έχει τσαμπουκάδες στο έτσι.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί πήρε το κύπελλο ο τιμωρημένος Μαρινάκης;