ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΕΚ ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ ΜΕ ΜΑΝΩΛΑ

πηγή: Intime
 

Δεν περιμέναμε να δούμε την ΑΕΚ στο ξαφνικό να γίνεται Μπαρτσελωνα. Αλλωστε ο Πογιέτ αντικαταστάθηκε, για την ώρα, από τον Μανωλά, όχι ο Αραβίδης με τον Μέσι. Ετσι είναι. Και μπράβο στο παλληκάρι, όπως και στους υπόλοιπους της ομάδας που κατάφεραν, με όλη αυτή την ανακατοσούρα, να βγάλουν μια χαρακτηριστική εικόνα της φετινής ΑΕΚ, που την έχει φέρει μέχρι τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Αυτό δεν σημαίνει πως η φετινή ΑΕΚ είναι ομορφιά. Είναι μια ομάδα που δεν χάνει, όμως δυσκολεύεται και να κερδίσει. Το αυτό είδαμε και απέναντι στον Ατρόμητο. Τελικό σκορ 1-0 και γκραν φαβορί, λέω, για τον τελικό. Κι αυτό γιατί η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα με απογοήτευσε. Ηταν πιο παθητική κι από ξενυχτισμένη λεχώνα. Με 20% κατοχή και χωρίς ταχύτητα στην αντεπίθεση, δεν μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο.

Στη μπάλλα όλα γίνονται και γι΄αυτό κρατάμε μικρό καλάθι για τη ρεβάνς του Περιστερίου που διεξάγεται Μεγάλη Τρίτη. Ομως, λέμε αυτό που βλέπουμε. Είδαμε ξανά ένα ματς που δεν βλεπότανε, σε άδειες εξέδρες, χωρίς ρυθμό και σε μια διοργάνωση που θα μπορούσε να ονομαστεί Κοντονιάδα, ως φόρος τιμής στους χειρισμούς της υπουργάρας, που ως γνωστόν έκανε τομή στο ποδόσφαιρο.

Για την ΑΕΚ πιο σημαντική και από την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, είναι η σοβαρή και σχεδιασμένη προσέγγιση της ερχόμενης χρονιάς. Να αποφασιστεί ποιος είναι ο στόχος, ιδανικά όχι μόνο για μια σεζόν.

Διαβάστε ακόμα:

Να παρατήσει την προσφυγή ο Παναθηναϊκός