ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΩΜΑΛΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ;

πηγή: Intime
 

Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στο πρωτάθλημα με 40 βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό. Τι σημαίνει αυτό; Βάζω το ερώτημα και όποιος έχει άντερα να δει την αλήθεια, πάει... Λέστερ. Ναι, στην πρωταθλήτρια Αγγλίας 2016. Σ’ αυτή την ομαδούλα που πέτυχε το απίθανο. Το απίθανο των απιθάνων.

Ο Παναθηναϊκός τελείωσε το πρωτάθλημα 30 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Τριάντα! Και ο ΠΑΟΚ σαράντα! Είναι δυνατόν, ρε, να φταίει για την τόσο τερατώδη διαφορά η εγκληματική οργάνωση; Μόνο η εγκληματική οργάνωση.

Ναι, υπάρχει συμμορία στο πρωτάθλημα. Πάντα υπήρχε. Και πάντα θα υπάρχει όσο τα αφεντικά των ΠΑΕ δεν ξέρουν, δεν θέλουν να ασχολούνται σοβαρά, υπεύθυνα και αποτελεσματικά με το ποδόσφαιρο.

Επί του θέματος. Ας δεχθούμε, λοιπόν, όπως υποστηρίζουν Αλαφούζος, Σαββίδης, Μελισσανίδης ότι ο Μαρινάκης έχει το κουμάντο στο παρασκήνιο. Ότι, όπως εκτίμησε και ο ανακριτής, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είναι πράγματι αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Είναι, όμως, και ψυχικά, ψυχολογικά ανισόρροπος ο εφοπλιστής; Αυτό είναι το ερώτημα.

Εντάξει, ο Μαρινάκης έχει γιουσουφάκια αυτούς στην ΕΠΟ, κανονίζει την διαιτησία να προστατεύει τον Ολυμπιακό, να χτυπάει τους αντιπάλους του. Και δεν του φτάνει του Μαρινάκη να παίρνει το πρωτάθλημα, αυτό είναι το ερώτημα. Είναι τόσο ανώμαλος ο χοντρός και τα δίνει όλα για να παίρνει βρώμικα το πρωτάθλημα μέχρι και με 30 και 40 βαθμούς διαφορά.

Έτσι πάει, φαίνεται. Αν λάβουμε υπ’ όψιν τις καταγγελίες Σαββίδη, Μελισσανίδη και Αλαφούζου. Ότι ο Μαρινάκης δεν είναι απλά ένας γκάγκστερ, ένας αρχιγκάγκστερ, αλλά πρόκειται για αρρωστημένη περίπτωση μαφιόζου. Εγώ λέω το άλλο, όμως. Ο κύριος Ιβάν Σαββίδης π.χ., αν παίρνει σοβαρά τον ΠΑΟΚ, να δει γιατί πέτυχε η… Λέστερ. Ο Λεβαδειακός της Αγγλίας. Ο Παναιτωλικός, όχι ο ΠΑΟΚ της Αγγλίας.

Τέλος πάντων θα ήθελε να μάθει πολύ κόσμος γιατί ο ομογενής επιχειρηματίας 4 χρόνια τώρα ξοδεύει του κόσμου τα λεφτά χωρίς αυτά να πιάνουν τόπο στον ΠΑΟΚ. Κι ακόμα να σκεφτεί ο Σαββίδης και ο Μελισσανιδης και ο Αλαφούζος γιατί δεν μπορεί να παίξει καλή μπάλλα ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα. Να ικανοποιήσει το γαμώτο των γάβρων. Αυτά τα ολίγα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο θρυλικός τελικός των 29 πέναλτυ!!!