Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ, Η ΑΤΥΧΙΑ, Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...

 

Βλέπουμε μπάλλα. Δεν φτιάχνουμε στιφάδο, ούτε πολιτικολογούμε. Στο γήπεδο δεν ήταν ούτε ο Μαμαλάκης, ούτε η Μέρκελ. Η Μπάγερν έπαιξε καλύτερα κι έπρεπε να ήταν στον τελικό. Το πρέπει βάλτο σε εισαγωγικά, άμα γουστάρεις. Πέτα το αν δεν σου κάνει.

Παραδέχομαι την Ατλέτικο, όμως δεν μ΄αρέσει αυτό που μου δείχνει. Καλό φιλμ νουάρ, κακό ποδοσφαιρικό θέαμα. Με παίκτες μαχαιροβγάλτες, τελικά καθάρισε τη μεγάλη αντίπαλό της. Δεν μιλάμε για άτακτο στρατό με αλητάμπουρες. Μιλάμε για συμμορία με οργάνωση, με τιμή και απαράβατες αρχές.

Ο αρχιμαφιόζος Σιμεόνε έχει κάνει δουλειά σε βάθος. Γνωρίζει το παιχνίδι, αλλά κυρίως γνωρίζει τους παίκτες του. Ξέρει, με το που θα σηκώσει ο Γοδίν το όπλο του, αν το πρωτοπαλίκαρό του έχει σηκωμάρες ή σπαρίλες. Είδε να μην κόβει η φαλτσέτα του Φερνάντες και τον έβγαλε στο ημίχρονο, χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Ολα αυτά δεν θα ήταν αρκετά αν η Μπάγερν ήταν λίγο πιο προσεκτική. Πέστο τυχερή αν θες. Μέσα και το οφσάιντ στο γκολ των Μαδριλένων, που δεν είδε ο βοηθός. Κακή η διαιτησία του Τσακίρ, που στο τσακίρ κέφι έδωσε άμα λάχει και πέναλτυ έξω από την περιοχή.

Η Μπάγερν απέτυχε να σκοτώσει την Ατλέτικο όταν είχε την ευκαιρία. Εκεί που προηγήθηκε και στο καπάκι κέρδισε πέναλτυ. Δεν καθάρισε στεγνά τα Τσόλο μπόυς και κάποιος ψυχρός εκτελεστής ονόματι Γκριεζμάν τους περίμενε στη γωνία. Να περάσει ο επόμενος...

Διαβάστε ακόμα:

Η Λέστερ ξεσκέπασε τα λαμόγια στην Ελλάδα