ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ Ο...ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗΣ;

πηγή: Intime
 

Μέσα στα άλλα μέρες τούτες τις μέρες τις πονηρές έβγαλαν με τη ναφθαλίνη του το «παπουτσέλειο» πέναλτυ πριν 20 χρόνια στο Καραϊσκάκη. Σε ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Και πήραν συνέντευξη από τον δράστη, τον Μυτιληνιό διαιτητή κι αυτός, ο Στράτος Παπουτσέλης είπε όσα είπε, αληθινά και ψέματα, που τα αναπαρήγαγαν όλα σχεδόν τα μέσα.

Με μια κουβέντα, ο Στράτος Παπουτσέλης παραδέχθηκε για μια άλλη φορά ότι το πέναλτυ που έμεινε στην Ιστορία ως «παπουτσέλειο» κι έτσι πλέον χαρακτηρίζονται ακόμα και σήμερα όλα τα μαϊμού πέναλτυ, ήταν μια λανθασμένη απόφασή του. Δικαιολογημένη και γι' αυτόν και εκείνον το λόγο. Ενώ ο Τούρκος που έδωσε το πέναλτυ σε βάρος της Μπάγερν είναι αδικαιολόγητος γι' αυτόν και εκείνον τον λόγο, κατά τον Παπουτσέλη.

Είπε και το άλλο ο Παπουτσέλης. Πως ήμουν και είμαι Ολυμπιακός. Τι σημαίνει αυτό; Εδώ είμαστε. Σημαίνει, λέει ο αποδυτηριάκιας, ότι ο Παπουτσέλης θα σφύριζε εκείνο το εντελώς ανύπαρκτο πέναλτυ το 1996 ακόμα κι αν δεν ήταν γάβρος. Ακόμα κι αν ήταν βάζελος.

Παρένθεση. Την επομένη του ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού ο Νίκος Καραγιαννίδης, προσκλεκλημένος σε τηλεοπτική εκπομπή, είπε το φοβερό: «Ο Παπουτσέλης ήταν στημένος». Κι ανέπτυξε τι εννοούσε ο ιδρυτής του «ΦΙΛΑΘΛΟΥ».

Παρακάτω. Επιμένω. Ο Παπουτσέλης θα έδινε εκείνο το μαϊμού πέναλτυ ακόμα κι αν ήταν οπαδός του ΠΑΟ. Γιατί; Επειδή έτσι το ''είδε''. Δηλαδή; Ο διαιτητής παίζει για πάρτη του. Όχι οπαδικά. Αν χρειαστεί θα σφάξει και την ομάδα του, αρκεί αυτό να βοηθήσει την καριέρα του. Την παραμονή του στον πίνακα.

Τελικά. Τα κατάφεραν να μη γίνει ο τελικός κυπέλλου. Βοήθησε, εκτός από το ξεφωνητό στη νέα κόντρα Μελισσανίδη-Μαρινάκη, και η «αποκάλυψη» Παπουτσέλη ότι από κούνια ήταν γάβρος;

Διαβάστε ακόμα:

Παπουτσέλειο πέναλτυ... απόλυσε δημοσιογράφο!