«ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΣΤΑ... ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Η ΕΠΟ, λέει, δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα. Άλλα είπαμε, άλλα έκανε. Συγκεκριμένα, όρισε άλλους βοηθούς στον διαιτητή Σιδηρόπουλο, όχι αυτούς με τους οποίους αποτελεί τρίο σ' όλη την Ευρώπη. Γι' αυτό ο Κοντονής Σταύρος αποφάσισε την αναβολή του τελικού κυπέλλου.

Η ξευτύλα. Η καραεξυτύλα. Ο υπουργός σου να ασχολείται με τους επόπτες του διαιτητή. Πιο κάτω δεν γίνεται. Να αποκτήσει κυβέρνηση η Ελλάδα «για πρώτη φορά αριστερά» για να μπερδεύεται ο αρμόδιος υπουργός με τα σημαιάκια των πλαϊνών στο γήπεδο. Πού να το πεις.

Βεβαίως η ΕΠΟ δεν παίζει καθαρά. Βεβαίως στο ποδόσφαιρο, κι όχι μόνον στο ποδόσφαιρο, ξεδιάντροπα έχει λόγο και η εγκληματική οργάνωση. Αυτοί είμαστε. Αυτοί είμασταν. Πάντα. Και οι πολιτικοί, δεξιοί κι αριστεροί, ψευτοδεξιοί και ψευτοαριστεροί, κάνουν το γνωστό επικοινωνιακό παιχνίδι. Τον πόλεμο κατά της βίας. Και πιάνουν τα παπάρια μου. Τον πόλεμο ενάντια στη διαφθορά, για ένα ποδόσφαιρο καθαρό. Κι αυτό που καταφέρνουν είναι μια τρύπα στο νερό.

Αν, δηλαδή, η ΕΠΟ έβαζε τους επόπτες με τους οποίους διαιτητεύει στο εξωτερικό ο Σιδηρόπουλος, ο αρμόδιος υφυπουργός θα είχε κάνει άριστα το… καθήκον του. Θα ήταν άξιος ο μισθός του. Άντε να χαθείτε, ρε.

Διαβάστε ακόμα:

Η απόφαση για αναβολή σημαίνει ξεβράκωμα