ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Ο χαμός, του χαμού, ω χαμέ, για ένα κωλοπαίχνιδο, τον τελικό του κυπέλλου. Αξίζει τον κόπο, ρε, να γίνεται τέτοιος τζερτζελές. Βεβαίως! Για να βλέπουν όσοι έχουν μάτια πόσο αρχιξευτύλες είμαστε. Με ποιους αρχιξευτύλες έχουμε να κάνουμε.

Το νέο επεισόδιο, αφού έγιναν τα όσα, προέκυψε με την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει το κωλοπαίχνιδο ΑΕΚ-Ολυμπιακός την Κυριακή, όπου η ΑΕΚ παίζει στα play-off του πρωταθλήματος. Κορόιδο είναι να χάσει την ευκαιρία ο Κοντονής Σταύρος; Και το λουρί της μάνας...

Ό,τι πει ο υφυπουργός, ας είναι ο πλέον σοβαρός, ο πιο αστείος απ' όλους, αυτές τις στιγμές κερδίζει και τη γαμώ δημοσιότητα. Ανεπανάληπτο. Και τόσο εύκολο. Να είσαι υπουργός 15 μήνες, να μην έχεις κάνει τίποτα και οι φωτογραφίες, και οι μαλακίες που έχεις πει να μη χωράνε σε 17 τόμους σχήματος εγκυκλοπαίδειας.

Έτσι που λες. Τελικό κυπέλλου όρισε η ΕΠΟ; Δεν γίνεται τελικός την ημέρα που θέλει η ομοσπονδία, βγήκε απ' αριστερά ο έτσι. Είπαμε. Δεν είναι κορόιδο να μείνει έξω από το παιχνίδι. Παίζει και ο υφυπουργός στο έργο. Ποιο ρόλο; Του μπαρμπα-Γιώργου που τρώει ξύλο από τον Καραγκιόζη στο θέατρο σκιών.

Διαβάστε ακόμα:

Με Μαρινακη ή Μελισσανίδη «παίζει» ο Κοντονής;