ΑΡΗΣ, ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ!

 

Ποιος είναι ο Καρυπίδης, ο υποψήφιος... επενδυτής του Άρεως; Αυτός που είναι! Πολύ πιο κάτω από τα μέτρα του Άρεως. Από το επίπεδο και τις απαιτήσεις ενός μεγέθους σαν κι αυτό του Άρεως. Κι όμως! Δεν υπάρχει δεύτερος, κάποιος άλλος στον ορίζοντα για να γίνει μεγαλομέτοχος στην αρειανάρα, παρά ο εν λόγω Καρυπίδης.

Τεράστιο πράμα είναι ο Άρης. Ποδοσφαιρική ομάδα, με κοινωνικό εκτόπισμα βαρύ. Κόσμος πολύς. Πέμπτος κατά σειρά στην ιεραρχία ο Άρης, πίσω από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Να, όμως, που χρεοκόπησε. Που πριονίστηκε η δυναμική του, αγωνιστική και οικονομική, με την ευθύνη των ίδιων των αρειανών. Των παραγόντων του. Των ανθρώπων που τον αγαπάνε, που τον υπηρετούνε. Επειδή δεν ξέρουν οι αρειανάρες ούτε να αγαπάνε, ούτε να ενδιαφέρονται για το καλό του Άρεως.

Κι έφθασε εκεί το πράμα. Κοτζάμ Άρη να τον πάρει κάποιος Καρυπίδης, κι ευτυχώς που υπάρχει κι αυτός. Λέω «ευτυχώς» διότι δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει για ποιο λόγο ο άνθρωπος επιθυμεί να εμπλακεί σ' ένα χώρο «επιχειρηματικό», που είναι σακατεμένος. Τι μπορεί να περιμένει ένας κλασικός, ένας ορθολογικός επιχειρηματίας από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ