ΑΓΡΙΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΟ ΑΠΟ ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Αυτό που έγινε προχθές στο ΟΑΚΑ δεν ήταν απλά μια ήττα του Ολυμπιακού στον τελικό κυπέλλου. Μια συνήθη απώλεια τίτλου, από την πράγματι καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό. Η αποτυχία του μόνιμου πρωταθλητή, του επικυρίαρχου εδώ και 20 χρόνια στο εγχώριο ποδόσφαιρο, έχει μία διάσταση τραγικής αποκάλυψης. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τη... βαρεμάρα τους στον τελικό αποκάλυψαν, σ' όσους «βλέπουν», τη σκληρή αλήθεια.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να χάσει το κύπελλο από μία κακή ΑΕΚ. Από τη γνωστή, την μετρίων δυνατοτήτων ΑΕΚ. Από την ομάδα που στον τελικό, πριν βγει στο γήπεδο, είχε αποδεχθεί το δεύτερο ρόλο στον αγώνα. Ότι ο πρωταγωνιστής, αυτός που θα παίρνει τις πρωτοβουλίες θα είναι ο αντίπαλος. Ο Ολυμπιακός.

Η ΑΕΚ, όμως, έπαιξε με ψυχή. Δεν ήθελε να χάσει. Ήθελε να κερδίσει. Και επειδή αγωνιστικά μειονεκτεί απέφυγε το παιχνίδι ροής, όπως στην ήττα με τον ΠΑΟΚ. Απλά περίμενε πίσω τον Ολυμπιακό που τον αντιμετώπισε χειρουργικά αλλά με καυτό πάθος.

Ο Ολυμπιακός. Μετά την ήττα η «γραμμή» της ΠΑΕ του Μαρινάκη ήταν ότι φταίει ο... Κοντονής. Ο Μαρινάκης και το επιτελείο του έχουν άγρια μεσάνυχτα για τα αίτια ότι τόσο της ήττας όσο της αγωνιστικής συμπεριφοράς των παικτών τους. Όπως κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν γιατί η ομάδα παίζει σε μισοάδειο Καραϊσκάκη.

Δεν ισχύει ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού υποτίμησαν την ΑΕΚ. Άλλη είναι η Αποκάλυψη Τώρα, που λέγαμε. Κορεσμός! Για όποιον καταλαβαίνει.

Έτσι κι αλλοιώς οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι χορτασμένος. Έχουν το πρωτάθλημα στο τσεπάκι. Τους λείπει το κίνητρο. Φωτιές στα χόρτα δεν βάζουν στα ελληνικά γήπεδα. Ένοιωθαν τις ζεστές ανάσες των καυλωμένων παικτών της ΑΕΚ οι του Ολυμπιακού και ακόμα κι όταν δέχθηκαν το γκολ, δεν τους έβγαινε το προσωπικό γαμώτο.

Μόνον αυτός ο Ερνάνι έβγαζε πόνο για την κακή απόδοσή του. Σα να ήθελε να τον ρουφήξει το χώμα που πατούσε. Ντρεπόταν. Δαγκωνόταν.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μικραίνει τον Ολυμπιακό