ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΣΜΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΣΜΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Ένας Κοντονής Σταύρος, λέω για τον υφυπουργό αθλητισμού, έξω φρενών! Το ανέκδοτο. Να σχίζει τα ρούχα του που από Ολυμπιακό μεριά δεν τον... καταλαβαίνουν. Τον «αγώνα» του για ένα ποδόσφαιρο χωρίς βία, για ένα πρωτάθλημα καθαρό, αυτές τις γνωστές και πολυμεταχειρισμένες παπαρδέλες.

Καραγκιοζισμός από πλευράς «στρατοπέδου» του Ολυμπιακού όταν θεωρούν υπεύθυνο της συντριβής τους στον τελικό κυπέλλου τον Ζακυνθινό δικηγόρο που παριστάνει από το πουθενά και με…πουθενά ενέργειες τον εξυγιαντή με το στόμα. Ναι, δεν ήταν απλά μια ήττα αυτή με 2-1 του Ολυμπιακού, ήταν συντριβή όταν η πληρέστερη ομάδα και με πανάκριβο ρόστερ, σε σύγκριση μ' αυτό της ΑΕΚ, να χάνει ματς-τίτλου.

Καραγκιοζισμός και από πλευράς Κοντονή Σταύρου όταν μιλάει για «αγώνα» που κανείς δεν τον βλέπει, διότι απλά δεν υπάρχει καμμία προσπάθεια στην πράξη να αλλάξει το κλίμα στο ποδόσφαιρο. Το πιο γελοίο του Κοντονή Σταύρου. Η αποθέωση της πολιτικής του γελοιότητας να χαρακτηρίζει «μοναδική» και «ιστορική» και «για πρώτη φορά» τις... πρωτοβουλίες της FIFA.

Τον τελείωσε τον Καραγκιόζη του Σπαθάρη ο συριζαίος. Να θεωρεί επιτυχία που συνέβη επί των ημερών του το γεγονός της ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ της FIFA, η οποία τον υποχρέωσε να αποσύρει την απόφασή του να απαγορεύει τη συνέχιση της αγωνιστικής διαδικασίας του κυπέλλου.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μικραίνει τον Ολυμπιακό