Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ... ΚΟΝΤΟΝΗ!

πηγή: Intime
 

Ό,τι θέλει λέει ο Κοντονής Σταύρος και δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα. Σε ποιον να απολογηθεί; Μια ζωή κομματόσκυλο, σαράντα χρόνια μέσα στα κόμματα δηλαδή, ξέρει ότι σήμερα ειδικά μπορεί να κάνει το δικό του, το προσωπικό παιχνίδι. Χωρίς να τολμάει κανείς κομματικά και κυβερνητικά προϊστάμενος, να τον ελέγξει.

-Σύντροφε, δεν πας καλά, να του πει. Συναγωνιστή υπουργέ, είσαι ακόμα στο μηδέν. Ο αδελφός Τσίπρας περίμενε να είχες παρουσιάσει έργο, να είμασταν σε θέση να πούμε στον λαό ότι πετύχαμε τούτο και το άλλο...

Δεν υπάρχουν αυτά. Ασύδοτος είναι ο Κοντονής Σταύρος. Και δεν κάνει τίποτα το ουσιαστικό, το εποικοδομητικό, και σαλιαρίζει κάθε μέρα. Ότι είναι έντιμος, ότι παλεύει, ότι κάνει αυτά που... δεν τολμούσαν οι προηγούμενοι. Μιλάμε για φαιδρότητες. Επιεικώς.

Γιατί, όμως, ο Κοντονής Σταύρος, ο μηδενικός μετά από σχεδόν ενάμισυ χρόνο, βγαίνει και... από επάνω; Επειδή είναι σίγουρος ότι το Μαξίμου δεν τολμάει να τον πειράξει. Ούτε να σηκώσουν το τηλέφωνο να του κάνουν συστάσεις. Τίποτα.

Όχι τον Κοντονή, ο Τσίπρας σήμερα με τα μέτρα που παίρνει δεν είναι σε θέση να πει ούτε μια κουβέντα στον τελευταίο βουλευτή του Σύριζα. Ένας, μόνον ένας συριζαίος βουλευτάκος να αμφισβητήσει ανοικτά τη μία ακόμα μνημονιακή κυβέρνηση, αυτό θα είναι ο κόλαφος για τον Τσίπρα, και μήπως αυτός ο ένας θα κάνει την αρχή. Να αποστασιοποιηθούν στη συνέχεια από τον πρωθυπουργό κι άλλοι κυβερνητικοί βουλευτές, δηλαδή να... επανακάμψουν στον σύριζα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης επιβεβαίωσε τον Μελισσανίδη