ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ... ΟΜΙΛΕΙ Ο ΙΒΑΝ!

πηγή: Intime
 

Έμεινε στην Ιστορία η κουβέντα μέσα στη Βουλή του αντιπροέδρου του ΠΑΣΟΚ μακαρίτη Μένιου Κουτσόγιωργα, ο οποίος είχε δωροδοκηθεί από τον Κοσκωτά, για να μη ξεχνιόμαστε.

-Εσείς δεν έχετε δικαίωμα να ομιλείτε!..., είχε πει ο Κουτσόγιωργας στους βουλευτές της ΝΔ.

Δικαίωμα στη Βουλή έχει να μιλάει και το λαμόγιο, λέω εγώ. Και η αρπάκτρα. Και ο διαπλεκόμενος. Ο κάθε κομπιναδόρος, πονηρός, όταν έχει εκλεγεί. Κι αν ομιλούμεν... δημοκρατικά, επειδή το ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα πουλάει το παραμύθι ότι είναι η... Δημοκρατική Παράταξη, δικαίωμα να ομιλεί έχει ο καθένας και εκτός Βουλής.

Το λιγώτερο είναι να το πεις φασιστικό αυτό το «Δεν δικαιούσθε εσείς να ομιλείτε...», όπως... συνέστησε ο προηγηθείς του Άκη Τσοχατζόπουλου μεγαλομιζαδόρος Μένιος Κουτσόγιωρας. Όταν ο άλλος απευθύνεται σε εκλεγμένους από τον λαό κι όχι από τον Κοσκωτά βουλευτές, οποιουδήποτε κόμματος. Δηλαδή, τι; Ότι δικαίωμα έχουν να ομιλούν μόνον οι κυβερνητικοί βουλευτές.

Το χειρώτερο από το να είσαι φασιστόμουτρο είναι να μη το παραδέχεσαι. Και από πάνω να λες ότι «Εγώ είμαι της... δημοκρατικής παράταξης». Αυτά στην πολιτική, και ως... πρόλογο για να φθάσουμε στο γλύψιμο που πέφτει στον Ιβάν Σαββίδη. Φοβερό. Να κάνουν πασαλιψατέρ σε κάποιον επώνυμο, πολιτικό, επιχειρηματία, καλλιτέχνη, στον όποιον, και να το παίζουν... σκληρή κριτική. Να γίνουμε συγκεκριμένοι. Λένε: «Δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί ο Ιβάν Σαββίδης με τα εκατομμύρια που βάζει στον ΠΑΟΚ;». Η απάντηση, η δική μου απάντηση, είναι ένα βροντερό «Όχι!».

Αυτός ο Ιβάν Σαββίδης που τον έχουμε γνωρίσει εδώ και 4 χρόνια στον ΠΑΟΚ, δεν έχει το δικαίωμα να ομιλεί. Αν ήταν βουλευτής, του Σύριζα, του Ποταμιού, του Λεβέντη, της Χρυσής Αυγής, του όποιου κόμματος, είχε κάθε δικαίωμα να λέει την πιο καραμπινάτη μαλακία. Επειδή θα εκπροσωπούσε λαό.

Ο Ιβάν Σαββίδης, όπως άλλωστε ο κάθε μεγαλομέτοχος κάθε ΠΑΕ, εκπροσωπεί ΜΟΝΟ τον εαυτό του. Όχι τον κόσμο της ομάδας του. Ουδείς λαός εξέλεξε τον όποιον μεγαλομέτοχο, που με τα λεφτά του έχει τον πρώτο λόγο στην ΠΑΕ. Και καλώς τον έχει. Η κάθε ΠΑΕ έχει ανάγκη από έναν μεγαλομέτοχο.

Βάζει τα λεφτά στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν. Ουδείς το αμφισβητεί. Δικαίωμα, όμως, να ομιλεί έχει μόνον αν είναι επιτυχημένος ως μεγαλομέτοχος. Όχι μόνον ο κόσμος του ΠΑΟΚ, αλλά όλο το ποδόσφαιρο μας έχει ανάγκη από έναν ισχυρό, αξιόπιστο ΠΑΟΚ. Αυτό δεν το κατάφερε ο Ιβάν σε πείσμα των πακέτων που ξόδεψε. Δύο φορές αποτυχημένος είναι, λοιπόν! Και γιατί δεν έκανε τίποτα 4 χρόνια, και γιατί από το 2012 έχει ξοδέψει τζάμπα τα λεφτά του. Πώς, λοιπόν, να του δώσεις... δικαίωμα να ομιλεί! Να μας πει, τι; Ότι πληρώνει.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Ιβάν βάζει εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ