ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΧΑΣΕ 11 ΚΙΛΑ

πηγή: Intime
 

Μόνον οι χήρες, οι κανονικές χήρες, όχι οι ζωντοχήρες, που ακόμα ζει ο άνδρας τους, ο χωρισμένος σύζυγος τους, από τη στεναχώρια τους παχαίνουν. Χάνουν το έτερον ήμισυ και γίνονται φράπες, στο πρόσωπο. Και παίρνουν κιλά, στρογγυλεύουν.

Συνήθως ο άνθρωπος από τη λύπη του, τη θλίψη, την κατάθλιψη, όλα αυτά τα ψυχολογικά, αδυνατίζει. Χάνει βάρος. Όχι και οι χήρες. Μήπως αυτές δεν τους καίγεται καρφάκι που ο άνδρας τους πήγε στον άλλον κόσμο.

Να σοβαρευθούμε. Κόστισε στον Μαρινάκη η απώλεια του κυπέλλου Ελλάδος. Από την ΑΕΚ, μάλιστα. Από τον Μελισσανίδη, δηλαδή. Δεν ήταν λίγο πράμα αυτό. Και προέκυψε για δεύτερη φορά τούτη τη σαιζόν. Και στο πρωτάθλημα έχασε ο πρωταθλητής από την ΑΕΚ, και στον τελικό. Δεν καταπίνεται αυτό.

Γι' αυτό ο φουκαράς ο Μαρινάκης έχασε μετρημένα 10 με 11 κιλά. Και επειδή το ποδόσφαιρο δεν έχει σταματημό, ο εφοπλιστής κινδυνεύει. Να αλλάξει το look του. Από χοντρός να γίνει αδύνατος. Να βλέπει τον εαυτό του στον καθρέπτη και να μην τον αναγνωρίζει, αν ο Ολυμπιακός χάνει αύριο και από τον Αλαφούζο και τον Σαββίδη.

Ένας άλλος με τα κιλά του Μαρινάκη το πιθανότερο είναι να προσπαθεί να τα ξεφορτωθεί. Δεν είναι σίγουρο ότι έτσι το βλέπει και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, μάλιστα όταν θα γίνει πιο... στυλάτός από τις αποτυχίες της ομάδας του. Όχι από γυμναστική, όχι από δίαιτα.

Φοβερά πράγματα. Η απώλεια του κυπέλλου Ελλάδος έβαλε τη ζυγαριά στην καθημερινότητα του Μαρινάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Πρόεδρο ΠΑΕ παρακολουθούσαν, στα πράσα έπιασαν υπουργό