«ΓΚΑΛΗΣ» ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΚΟΝΤΟΝΗ

πηγή: Intime
 

Μόνον κορόιδο δεν είναι αυτός ο Κοντονής Σταύρος. Έχει φάει την ένεση στο μπράτσο και δεν αφήνει με τίποτα τη γλύκα της δημοσιότητας. Έτσι, λοιπόν, αφού ολοκλήρωσε το κυβερνητικό του έργο με τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου, αφού δεν έχει να του δώσουν άλλη λεζάντα οι Γκιρτζίκηδες και Κοτσακουμνήδες, την έπεσε στον μέγα Νίκο Γκάλη. Μη ξεχνάμε και τις... δεσμεύσεις του Σύριζα στο λαό. Μέσα στις διακηρύξεις του Τσίπρα δεν ήταν μόνον να μην πληρωθεί ο Ένφια, λέμε ένα από τα πολλά που υποσχόταν προεκλογικά, ήταν και η ονομασία του κλειστού του ΟΑΚΑ. Να πάρει το όνομα «Νίκος Γκάλης». Εδώ γελάμε.

Απόφαση της κυβέρνησης, λέει. Συνήλθε, δηλαδή, το υπουργικό συμβούλιο, αφού πήραν το οκέυ και από την συντρόφισσα Θεοπεφτάτου, αφού συμφώνησε και ο στρατηγικός σύμβουλος του πρωθυπουργού ο Καρανίκας, και όλοι, Τσακαλώτος, Κατρούγκαλος, Δρίτσας, όλοι αυτοί οι εξαιρετικοί κύριοι έδωσαν το πράσινο φως στον Κοντονή. Ανακοίνωσε την απόφασή μας στον Νίκο Γκάλη και γράψε τον Δημητράκη Γιαννακόπουλο.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Αυτά γίνονται μετά θάνατον. Δεν δίνεις το όνομα κανενός εν ζωή σε δρόμο, σε πλατεία, σε στάδιο, σε κολυμβητήριο. Όσο σπουδαίος κι αν είναι ο τιμώμενος. Είχαν κάνει άγαλμα, επί χούντας, τον Πέτρο Γαλακτόπουλο επειδή πήρε μετάλλιο ολυμπιακό στην πάλη. Και το... ακύρωσαν. Επειδή είναι επικίνδυνο να τιμηθεί κάποιος πριν πεθάνει. Κι αν τον πιάσουν σε απάτη; Αν αποδειχθεί π.χ. παιδεραστής;

Γιατί «Γκάλης» στο ΟΑΚΑ είπαν κάποιοι, κι όχι «Διαμαντίδης». Υπ' όψιν το όνομα του πρώτου έχει ήδη δοθεί στο Αλεξάνδρειο και του δευτέρου στο κλειστό της Καστοριάς.

Διαβάστε ακόμα:

«Φύγε, τα έχεις πάρει από τον Ολυμπιακό»