ΑΝ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΜΟΣΧΟΜΑΓΚΑΣ

πηγή: Intime
 

Η ΑΕΚ πήρε από τον Πανιώνιο τον Μπακασέτα, που τον ήθελε ο Ολυμπιακός. Που τον είχε σίγουρο τον παίκτη. Ήττα, λοιπόν, του Μαρινάκη, επειδή ο Μπακασέτας προτίμησε την ΑΕΚ, όχι τον Ολυμπιακό. Και πώς αντέδρασε ο Μαρινάκης; Δεν ξέρουμε κανέναν Μπακασέτα, δεν τον θέλαμε, δεν μιλήσαμε ποτέ μαζΊ του. Δεν μας απασχόλησε ποτέ η περίπτωσή του.

Έτσι δεν ξηγιούνται οι μάγκες. Λέω εγώ. Οι αληθινοί μάγκες. Η ανώτατη κατηγορία στους μάγκες. Οι μοσχόμαγκες. Κι όταν είσαι πρωταθλητής, όταν είσαι ο πιο ισχυρός στην πιάτσα, όταν έχεις απόσταση ασφαλείας από τους άλλους, ξηγιέσαι ως μοσχόμαγκας. Δηλαδή.

Ως Μαρινάκης, ως μίστερ 6x6, ο εξάκις πρωταθλητής σε 6 χρόνια, ρίχνεις στον αέρα δήλωση βαρυσήμαντη. Κύριοι, δεν πάει άλλο! Μειώνεται η αξία του Ολυμπιακού όταν παίρνει το πρωτάθλημα χωρίς πραγματικό ανταγωνισμό. Απαξιώνεται ο θεσμός και ο τίτλος όταν παίρνω την κούπα τόσο εύκολα. Κατόπιν τούτου, προτείνω δύο πράγματα σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

1. Δεν θα απλώσω χέρι σε κανέναν παίκτη της ελληνικής αγοράς, Έλληνα και αλλοδαπό, αν προηγουμένως δεν τον θέλουν μία από τις τρεις ΠΑΕ.
2. Όποιον παίκτη, που ανήκει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, θέλουν να αποκτήσουν οι εν λόγω τρεις ΠΑΕ, τους τον παραχωρώ, με την προϋπόθεση βέβαια ότι συμφωνεί και ο ίδιος ο επαγγελματίας.

Αν σκεπτόταν έτσι ο Μαρινάκης. Αν έπαιζε έτσι στο πρωτάθλημα, λέω εγώ, τότε θα βοηθούσε περισσότερο τον Ολυμπιακό! Όχι τους τρεις αντιπάλους του. Γιατί; Επειδή ο Ολυμπιακός, για πάρτη του, έχει ανάγκη να αυξήσουν τα κυβικά τους και να τον αμφισβητούν αγωνιστικά οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ.

Τι να την κάνει ο γάβρος, ρε, τη μία ακόμα κούπα όταν σ' αυτό το πρωτάθλημα δεν «γεννάει» ομάδα να την βλέπεις και να χαίρεσαι. Πώς αλλοιώς να το πω. Δεν βοηθάει κανέναν αυτή η πατσαβούρα, που λέγεται πρωτάθλημα σούπερ ληγκ.

Διαβάστε ακόμα:

Τα παρατάει ο Μαρινάκης, έχει «βρωμίσει» στο λιμάνι