ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ, ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ

πηγή: Intime
 

Τελειώνει απόψε και η παρτίδα των play-off. Καιρός ήτανε. Μας ταλαιπώρησε λιγάκι ο σύντροφος Κοντονής Σταύρος, όμως κι αυτός κάνει μια δουλειά. Κάθαρση. Η γνωστή παπαριά. Εξυγίανση. Μέσα κι αυτή. Και πόλεμο στη βία. Όχι παίζουμε.

Έτσι που λες. Δεν ήρθε ο σύριζας μόνο για να βάλει φόρους. Όχι, βέβαια. Να το λέμε σωστά, δεν ήρθε ο σύριζας, τον φέραμε και ένας από τους λόγους ήταν ο διαιτητής του τελικού κυπέλλου να σφυρίζει με τους δικούς του επόπτες. Όχι ό,τι θέλει ο Γκιρτζίκης. Δεν βγάλαμε τζάμπα αριστερή κυβέρνηση.

Επί του θέματος. Οι ομαδάρες θέλουν ενίσχυση. Όλες οι ομαδάρες μας. Με τη σειρά να τις αναφέρω. Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Υπάρχει κάποια άλλη; Ουδεμία. Μήπως ξέχασα καμία; Λίστα τέλος.

Ενίσχυση σημαίνει μόνον ένα πράμα. Κάνω συμβόλαια με καλύτερους ποδοσφαιριστές απ' αυτούς που έχω. Και φροντίζω οι καλύτεροι που θα έρθουν στην ομαδάρα μου να ποντάρουν σ' αυτήν! Να αποτελεί κίνητρο για την καριέρα τους η παρουσία στην ομαδάρα μας.

Άρα! Δεν λέει μόνο να πληρώσει η προεδράρα. Να βάλει το χέρι πιο βαθειά στο παντελόνι. Λέει και ποιους παίκτες παίρνει. Και οι παικταράδες που θα κοπιάσουν ποιο είναι το περιβάλλον ομάδας θα συναντήσουν. Καφενειακός ο χώρος εργασίας, δημιουργικός, λειτουργικός. Δεν είναι λεπτομέρειες αυτές.

Στην Ελλάδα υπάρχουν ομάδες με λεφτά, όμως με σύνδρομα προσφυγικά. Φουκαριάρικα. Μίζερα.

Διαβάστε ακόμα:

Στο κόλπο η αστυνομία στην απαγωγή του Πουλίδο