ΙΒΑΝ, ΜΗ ΜΟΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!

πηγή: Intime
 

Ο Αλέξης Τσίπρας πρωθυπουργός. Κάποιοι Έλληνες δεν το έχουν χωνέψει ακόμα. Βλέπουν το έργο σαν ανέκδοτο. Ένα απίστευτο γεγονός. Δεν έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα, που δεν είναι ιδέα, είναι πραγματικότητα, ότι το παιδί χωρίς γραβάτα είναι ο κυβερνήτης της Ελλάδος. Και τι κάνει ο Τσίπρας ως πρωθυπουργός; Εδώ είναι το black point. Κάνει αντιπολίτευση στον...Μητσοτάκη. Αυτό κάνει, εκτός από το να στήνεται στους δανειστές.

Φοβερά πράγματα. Να βγάλεις πρωθυπουργό για να κάνει καλύτερη τη ζωή σου, κι αυτός να στην κάνει ακόμα πιο μαύρη. Και από πάνω να σε δουλεύει. Δούλεμα κανονικό. Να κριτικάρει τον... Μητσοτάκη. Έλεος!

Στα παπάρια μου αν ο Μητσοτάκης δεν είναι σωστός. Εσένα η δουλειά σου είναι να παράγεις αποτέλεσμα. Χειροπιαστό έργο. Δεν δίνεις τις εξετάσεις σου σχολιάζοντας, κατηγορώντας την αντιπολίτευση. Για όνομα.

Κι έρχομαι στον Ιβάν Σαββίδη. Μέχρι πότε θα τα βάζει με τον Μαρινάκη και τον Γκιρτζίκη. Κι αν αύριο ο ένας αποσυρθεί από τον Ολυμπιακό κι ο άλλος γίνει πρώην της ΕΠΟ; Απλά δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για τον μεγαλομέτοχο, αν για μία ακόμα σαιζόν ο ΠΑΟΚ είναι για κλάματα. Εκτός στόχων.

Η αναμόρφωση του ΠΑΟΚ δεν έχει καμιά σχέση με το ποιος είναι πρόεδρος στην ΕΠΟ. Δεν φταίει ο Μητσοτάκης, ο Μεϊμαράκης, ο Θεοδωράκης, ο Βενιζέλος, ο όποιος που ο Τσίπρας πούλησε την Ελλάδα. Και το κόμμα του. Και τον εαυτό του. Κανένας Γκιρτζίκης και Μαρινάκης δεν εμπόδισαν τον Ιβάν να βάλει θεμέλια στην ΠΑΕ, να βρει μόνιμους συνεργάτες και να προχωρήσει σ' ένα αξιόπιστο και εφαρμόσιμο σχεδιασμό διετίας, πενταετίας, τουλάχιστον.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης πήρε και τα εσώρουχα του Κοντονή