ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ, ΙΒΙΤΣ, ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ, ΣΥΛΒΑ Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ

πηγή: Intime
 

Ασφαλώς και είναι αβέβαιο το μέλλον του Κετσπάγια στην ΑΕΚ. Όπως θα ήταν για τον κάθε προπονηταρά. Και για κάποιον με περγαμηνές, με πρωταθλήματα Γερμανίας και Αγγλίας, τσάμπιονς ληγκ και Ευρω και μουντιάλ και ό,τι θες.

Ξέρουμε ποια είναι η ΑΕΚ, ποιος είναι ο Κετσπάγια, όμως δεν μπορείς να ξέρεις πως θα περπατήσει η συνεργασία τους. Το ίδιο ισχύει και για τον Ίβιτς στον ΠΑΟΚ. Φρέσκος στην ομάδα, εννοώ εκείνη της σούπερ ληγκ, είναι ο Σέρβος και χωρίς τα χιλιόμετρα ως προπονητής, όπως ο καράφλας της ΑΕΚ.

Γιατί, μήπως είσαι σίγουρος για το μέλλον του Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό; Σε καμία περίπτωση. Πολύ περισσότερο που έχουμε δει τα αποτελέσματα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού με προπονητή τον Ιταλό. Ασφαλώς και τη νέα σαιζόν τόσο στα ματς της Ευρώπης, όσο και στο πρωτάθλημα, πιθανόν να δούμε έναν άλλον Παναθηναϊκό. Μία ανατροπή της εικόνας που έχουν οι βάζελοι για τον Στραματσόνι.

Σημασία έχει ότι περισσότερα ερωτηματικά(!) προκαλεί ο Στραματσόνι, σε σύγκριση με τους Ίβιτς, Κετσπάγια, ακριβώς γιατί ο Ιταλός έχει ήδη... δείξει τη δουλειά του. Ο Σύλβα στον Ολυμπιακό; Εδώ είμαστε!

Οι πρόεδροι των ΠΑΕ δεν απειλούνται. Ούτε αυτοί που ασπρίζουν τις γραμμές στο γήπεδο. Ο προπονητής πληρώνει τα σπασμένα. Ο καλός προπονητής, ο δοκιμασμένος, ο έμπειρος, ο άπειρος, ο άσχετος, κανείς δεν γλυτώνει αν η ομάδα βγει νοκ-άουτ από τους στόχους της. Όπως, από την άλλη, γλυτώνει ακόμα και ο παραμύθης προπονητής αρκεί η ομάδα να πάει καλά.

Διαβάστε ακόμα:

Τον Αναστασιάδη πήρε ο Κούγιας, για πόσες εβδομάδες;