ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ

πηγή: Intime
 

Μια φορά κι ένα καιρό, που λένε στα παραμύθια, ήταν ένας πατέρας με τέσσερις κόρες και ο φουκαράς κοιμόταν και ξυπνούσε μ' έναν καϋμό. Πώς θα παντρέψει την πιο μεγάλη, που ήταν κακάσχημη. Για τις άλλες τρεις δεν ανησυχούσε, σίγουρα θα νοικοκυρευόντουσαν, διότι ήδη τις ζητούσαν γαμπροί. Πρώτα, όμως, έπρεπε να ξεφορτωθεί την μεγάλη, που με κουράγιο ένας άνδρας θα προσπαθούσε να την... δει. Δεν ανεχόταν η ασχήμια της.

Παραμύθι είναι η ιστορία μας, όμως συμβαίνει με διάφορες εκδοχές της στη ζωή. Μια μέρα κτυπάει την πόρτα του φτωχικού πατέρα ένας υπηρέτης πλούσιου και πανέμορφου παλληκαριού. «Ο κύριός μου επιθυμεί να γίνει δεκτός στο σπιτικό σας...».

-Για ποιο λόγο, απορεί ο πατέρας των 4 θυγατέρων.

«Ο άρχοντάς μου θέλει να ζητήσει το χέρι της μεγάλης σας κόρης...».

Ο πατέρας ευχαρίστησε τον Θεό. «Είσαι μαλάκας!» του λέει η κυρά του. «Δεν δίνω την κόρη μου σε κάποιον που θα τη βασανίζει! Αν όχι αυτό, κάτι άλλο κακό την περιμένει... Βρωμάει η δουλειά, Χαρίλαε! Δεν είναι δυνατόν ένας νέος, σκέτο μανεκέν, και με περιουσία που θα μπορούσε να πάρει την πιο μπάνικη, να διαλέγει την Χαρίκλεια... Μήπως είναι κρυφός gay και για να ξεκαρφωθεί θέλει το κορίτσι μας...». Τέλος του παραμυθιού με νόημα ζωής.

Οι Άγγλοι, λέει, κοστολογούν 3,8 εκ. ευρώ τον... Αμπέιντ του Παναθηναϊκού. Τον ξαναθέλει, λέει, η Νιούκαστλ τον Αλγερινό. Τι να κρύβει αυτό το παραμύθι που σερβίρεται για γεγονός. Ποδοσφαιριστής που δεν αξίζει τις πορτοκαλάδες και τα έξοδα πλυντηρίου της φανέλας του, να εμφανίζεται στόχος μεταγραφικός. Κάτι ξέρει η μάνα των 4 θυγατέρων.

Διαβάστε ακόμα:

Να στηρίξει Μαρινάκη ο Τσίπρας, όχι η θύρα 7