ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ, Ο... ΕΥΚΟΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

πηγή: Intime
 

Κάθε χρόνο η πιάτσα δεν υπολογίζει για αξιόπιστο αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Και κάθε χρόνο ο ΠΑΟΚ με την αγωνιστική του συμπεριφορά δικαιώνει πανηγυρικά την ταυτότητά του. Ότι είναι ένα πράγματι «μεγάλο» όνομα, μεγάλο κι όχι βαρύ όνομα, επειδή έχει όγκο οπαδών, και ανίκανο για τίτλους.

Ήρθε ο Ιβάν Σαββίδης στην ομάδα, η οποία με τον ομογενή μεγαλοεπιχειρηματία απέκτησε σταθερότητα στην... ιδιοκτησία και απόλυτο έλεγχο στα οικονομικά η ΠΑΕ. Από μπάλα; Μία από τα ίδια.

Τίποτα δεν άλλαξε, κι όταν λέμε τίποτα εννοούμε τίποτα, εδώ και 4 χρόνια στον ΠΑΟΚ και με την «παρουσία» του Ιβάν Σαββίδη, που συνήθως απουσιάζει στην Ρωσία για τις δουλειές του ο άνθρωπος. Θα μπορούσε, βέβαια, να είναι «απών» αλλά στην πραγματικότητα παρών στην ομάδα, αν είχε βάλει μια τάξη στην ΠΑΕ με την επιλογή των κατάλληλων ατόμων.

Τι λέει ο Μαρινάκης για τον ΠΑΟΚ του 2016-17. Αυτό είναι το θέμα. Ο Μελισσανίδης, άλλος αντίπαλο στο γήπεδο του Ιβάν. Ο Αλαφούζος. Εδώ είμαστε.

Και οι τρεις τους δεν τον... βλέπουν τον Ιβάν. Δεν τον θεωρούν αντίπαλο. Αυτό είναι το έγκυρο ρεπορτάζ. Ότι οι Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Αλαφούζος δεν υπολογίζουν για σοβαρό αντίπαλο τον συνάδελφό τους Σαββίδη. Γιατί, όμως; Επειδή εκτιμούν πως δεν έχει ακόμα επικεντρωθεί στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Τι σημαίνει η «τεσσάρα» του υιού Σαββίδη