ΚΟΣΚΩΤΑΣ, Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Απίστευτα λεφτά ξόδευε το αφεντικό της τράπεζας Κρήτης, ο περιβόητος Γιώργος Κοσκωτάς, όχι μόνον στον Ολυμπιακό. Δεν υπήρχε στην Ελλάδα άνθρωπος να τον ανταγωνιστεί κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Για πλάκα τους είχε όλους ο Τάμπυ, όπως αποκαλούσε τον Κοσκωτά ο αποδυτηριάκιας, που για να εξηγήσω το πόσο ανοικτοχέρης ήταν έγραφα πως έχει μηχανή που τυπώνει χρήματα στο υπόγειο της Τράπεζας Κρήτης.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Εδώ και 3.000 χρόνια η τράπεζα λειτουργεί με τους ίδιους κανόνες, τους οποίους με την ανοχή της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ είχε γράψει στα παπάρια του ο Κοσκωτάς. Έβαζε χέρι στα αποθεματικά της τράπεζας Κρήτης και έκανε τη φιγούρα του στην Ελλάδα. Γι' αυτό είχαν σαλτάρει εκδότες και μεγαλοεπιχειρηματίες. Θα μας πηδήξει ετούτος.

Μέσα σ' αυτούς που ωφελήθηκαν από τα κλεμμένα πακέτα της τράπεζας ήταν και ο Ολυμπιακός. Που σώθηκε χάρις τον Σωκράτη Κόκκαλη και τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, που έκανε τη δουλειά αβαβά. Φιλοολυμπιακός ο επίτιμος της ΝΔ; Σε καμία περίπτωση. Πολιτικός ήταν ο άνθρωπος και δεν μπορούσε να βλάψει τον φιλολαϊκό Ολυμπιακό.

Έτσι πάει με τον οπαδό. Τον κάθε φανατικό οπαδό. Πάνω απ' όλα η ομαδάρα μας, όχι το δημόσιο ταμείο, όχι η εθνική οικονομία, όχι οι νόμοι και οι δικαστικές αποφάσεις. Τελικά.

Τελικά, ο Μαρινάκης κληρονόμησε την «αμαρτία». Να αποζημιώσει την τράπεζα Κρήτης που ΑΚΟΜΑ είναι υπό εκκαθάριση, για τις αρπακτικές του Κοσκωτά στο βαθμό που είχε «επωφεληθεί» ο Ολυμπιακός. Νέα εφετειακή δικαστική απόφαση καλεί την ΠΑΕ να ρυθμίσει την εκκρεμότητα εδώ και τρεις δεκαετίες περίπου. Δεν γίνεται να αποφύγει το παλούκι των 25 εκ. ευρώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Θα αλλάξει το πλάνο των μεταγραφών;

Διαβάστε ακόμα:

Αγωνία για Καρυπίδη στον Αρη