ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΕ

 

Εγώ δεν θα τον έπαιρνα τον Κονέ. Απαγορεύεται να πεις τη γνώμη σου; Μήπως επιτρέπεται μόνον να συμφωνείς στη μεταγραφή, στην κάθε μεταγραφή. Χωρίς να εκφράζω τη... λύπη μου, διαφωνώ. Μ' αρέσει να λέει ο άλλος τη γνώμη του, ας μη συμφωνώ μαζί του.

Ο Κονέ έχει πάρει την αντίστροφη μέτρηση. Έχει εμπειρίες, όμως. Προέρχεται από πολύ καλύτερο πρωτάθλημα, όμως έχει παίξει σε ομάδες εκτός κόλπου στην Ιταλία. Και δεν ήταν σ' αυτές ο ηγέτης. Η βαρβάτη μονάδα.

Τι μπορεί να κάνει στον Παναθηναϊκό; Πολλά. Τον βοηθάει ότι έρχεται σε πρωτάθλημα κατώτατης κλάσεως. Της πιο κατώτατης στην Ευρώπη. Άρα, έχει... περιθώρια να διακριθεί.

Ο Παναθηναϊκός είναι στη φάση της οπωσδήποτε αγωνιστικής ανατροπής. Να ξεφύγει από τη μιζέρια, τη μετριότητα. Άρα, από τον Κονέ δεν περιμένει απλά να ξεχωρίσει προσωπικά ο ίδιος, αλλά να έχει μια ουσιαστική συμμετοχή στην αναβάθμιση της ομάδας.

Τον Κονέ τον διακρίνει μια ψυχρότητα, μια απουσία πάθος. Θέμα ιδιοσυγκρασίας. Πέρα απ' αυτό. Θα βγάλει ενέργεια ο Κονέ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού;

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο κουμπί να πατήσουν οι Αγγλοι