Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ... ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ;

πηγή: Intime
 

Δεν το έχουν χωνέψει, και δεν είναι λίγοι αυτοί, το «απίθανο» του Γιάννη Αλαφούζου να παρουσιάζει «μνημόνιο» στον πρόεδρο της ΕΠΟ και να τον καλεί να το εφαρμόσει. Διαφορετικά, όπως απειλεί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, η ομάδα του δεν θα κατέβει στο προσεχές πρωτάθλημα.

Τι, αλήθεια, σημαίνει ότι η απρόσμενη κίνηση «του μάρκα μ' έκαψες» Αλαφούζου, παραμονές της σημερινής συνέλευσης της ΕΠΟ και χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει σχετικά τους συνοδοιπόρους Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Φως φανάρι. Ο Αλαφούζος, ο οποίος πολύ πριν τα αφεντικά του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ βγήκε απέναντι, ενάντια στον Μαρινάκη, δεν θέλει «συμμαχίες» με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ξεκάθαρο είναι. Αποφασισμένο. Ο Παναθηναϊκός έχει επιλέξει να «αντιστέκεται» μόνος. Με δική του πορεία. Για τα δικά του συμφέροντα. Όχι το κοινό συμφέρον με τους... «άλλους», Ιβάν, τίγρη, τον «περίεργο» Πανόπουλο, όλους αυτούς.

Γιατί, λοιπόν, ξέκοψε από τους «άλλους» ο Αλαφούζος; Λέγονται διάφορα. Παίζει και η υποψία ότι ο Αλαφούζος «τα βρήκε» με τον Μαρινάκη. Στην πραγματικότητα «αναγνώρισε» τον Γκιρτζίκη, από τον οποίον ζήτησε να κάνει αλλαγές, προς όφελος του πρωταθλήματος, δηλαδή σε βάρος του Ολυμπιακού, ενώ συνεχίζει παραμύθι φούρναρης να καταδικάζει τον Μαρινάκη. Τι συμβαίνει;

Ξεχνάμε ότι ο Αλαφούζος έκανε οποιοδήποτε νταραβέρι με τον Μαρινάκη. Δεν υπάρχει τέτοιο πράμα. Ο καναλάρχης κατέχεται από την αγωνία να συμπεριφέρεται ως... Παναθηναϊκός. Ως εξουσιαστής. Όπως απαιτεί η παράδοση. Όχι μια μικρομεσαία ΠΑΕ που ψάχνει πλάτη να στηριχθεί από κάποιον μεγάλο. Οι όποιες «συμμαχίες», κατά τον Αλαφούζο, κονταίνουν επικοινωνιακά τον Παναθηναϊκό, που είναι... Παναθηναϊκός και όχι Πανιώνιος και Ηρακλής, ούτε στο ίδιο ύψος με τους κατώτερους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ήταν αναγκαίο να απομακρυνθεί ο Παναθηναϊκός από αμφιβόλου σταθερότητας «συναιτεριλίκια» με τους Σαββίδηδες και Μελισσανίδηδες, με τις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που κι αυτές θα φροντίζουν το δικό τους συμφέρον, μέσα κι έξω από το γήπεδο, αγωνιστικά, παρασκηνιακά και οικονομικά.

Αυτή είναι η «γραμμή» Αλαφούζου. Χωρίζω τα τσανάκια μου με τους άλλους και δεν σταματώ να θεωρώ επικίνδυνο για την ομαλότητα του πρωταθλήματος τον Μαρινάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Αλαφούζος δεν πείθει τους «συμμάχους» του