Ο «ΥΠΟΓΕΙΟΣ» ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΒΑ

πηγή: Intime
 

Βρώμισε η πιάτσα από ατελείωτα ρεπορτάζ μετά το «ξαφνικό» διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Μάρκο Σύλβα. Οι διάφοροι ρεπόρτερ έχουν γράψει τα άντερά τους, δεν άφησαν τίποτα αναπάντητο, φώτισαν κάθε λεπτομέρεια του θέματος. Να, όμως, που εγώ νομίζω ότι δεν είπαν τίποτα το πράγματι αποκαλυπτικό.

Βεβαίως ο Ολυμπιακός είναι η ελληνική ομάδα η οποία ήθελε, δεν ήθελε θα εκσυγχρονιζόταν σε κάποιο βαθμό, όταν μόνιμα πλέον, κάθε χρόνο είχε εξασφαλισμένη την παρουσία της στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ. Τι θα πει εκσυγχρονισμός;

Αφεντικό στην ομάδα είναι ο προπονητής. Γενικός κουμανταδόρος. Που πάνω από το κεφάλι του έχει μονάχα τον μεγαλομέτοχο. Σε μία, λοιπόν, σύγχρονη ΠΑΕ δεν υπάρχει τρίτος. Ένας είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, ο άλλος είναι ο εργολάβος του έργου. Μεγαλομέτοχος, προπονητής τα δύο κυρίαρχα άτομα.

Έλα, όμως, που ο Ολυμπιακός είναι Ελλάδα. Έλα, που έχει ιδιοκτήτη τον συγκεκριμένο Μαρινάκη, που κάποια στιγμή, για κάποια ζητήματα αγνοεί τον προπονητή και ερήμην του αποφασίζει. Στην πραγματικότητα «ψιλοκαταργεί» τον προπονητή, περιορίζει τις υπευθυνότητές του.

Να σου πω το ζουμί στο story του αντίο του Σύλβα. Όλα όσα αναφέρουμε προηγουμένως δεν θα ίσχυαν αν η ομάδα δεν έχανε το κύπελλο από την ΑΕΚ. Αυτό είναι. Και δεν το συζητάμε.

Έχει δίκαιο ο Μαρινάκης που άρχισε να αμφισβητεί τον Πορτογάλο προπονητή. Ώπα, ρε! Χάνει η ομάδα στο πρωτάθλημα από την ΑΕΚ, χάνει και στον τελικό του κυπέλλου. Ώπα, ρε!

Δεν είναι το ίδιο πράμα ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Όχι ακόμα. Όχι όπως παλιά. Σήμερα ο Ολυμπιακός σε σύγκριση με την ΑΕΚ υπερέχει σ' όλα. Σ' όλα! Και χάνει το κύπελλο; Και θέλανε να περάσει στο ντούκου τέτοιο χαστούκι ο Μαρινάκης.

Έχει «δίκαιο» ο Σύλβας να δείχνει ενοχλημένος επειδή τον έγραφε ο Μαρινάκης. Που άλλαξε μαζί του συμπεριφορά ο μεγαλομέτοχος. Έχει άδικο, όμως, ο Πορτογάλος αν θαρρεί ότι είναι αρκετό για τον Μαρινάκη μονάχα το πρωτάθλημα. Και ότι θα συνέχιζε να βλέπει με το ίδιο μάτι τον προπονητή και μετά τις δύο κατραπακιές από την ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Η αποπομπή Σύλβα βαθμολογεί... μηδέν τα ΜΜΕ