ΣΕ ΒΑΡΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Ο ΔΟΜΑΖΟΣ ΜΕ... ΙΒΑΝΩΦ

πηγή: Intime
 

Άσχημα τα νέα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Έτσι δεν το λένε, αν κάποιος πρώην ποδοσφαιριστής, ακόμα και ένας ολότελα ξεχασμένος, πάθει κάποια ζημιά. Το 'χουν παραεξυτυλίσει τα site, δηλαδή. Π.χ. Πεθαίνει η γιαγιά ενός βετεράνου ποδοσφαιριστή και οι σοβαροί δημοσιογράφοι γράφουν «Δύσκολες ώρες περνάει ο τάδε, έχασε την γιαγιά του, την πεθερά του...».

Εδώ μιλάμε για τον στρατηγό Μίμη Δομάζο, όχι όποιον, όποιον. Γι' αυτό που έπαθε. Και δεν διάβασα πουθενά το σχετικό ρεπορτάζ. Γιατί; Επειδή οι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού βρίσκονται όλοι στο εξωτερικό, στην προετοιμασία της ομάδας κι έχουν πάθει την πλάκα τους με τον... Ιβάν Ιβάνωφ.

Φοβερά πράγματα. Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια. Πήραν αυτόν τον Βούλγαρο και τον έκαναν θεό πριν ακόμα τον δουν καλά καλά να ακουμπήσει τη μπάλα. Θεός ο Ιβάν. Στρατηγός. Ηγέτης. Είναι να μην πέσει σε κατάθλιψη βαρειάς μορφής ο Δομάζος! Χάνει τα παράσημα του επιτελάρχη. Του στρατηλάτη.

Ποιος στρατηγός Δομάζος. Τον Ιβάνωφ να έβλεπες στο διπλό που παίζανε οι παίκτες ποιος θα πληρώσει τις πορτοκαλάδες. Οδηγίες έδινε στους συμπαίκτες του ο Ιβάν. Πώς να κινούνται με και χωρίς μπάλα. Αυτά γράφουν οι πράσινοι ρεπόρτερ. Σου λέω του πήρε το δίπλωμα του Στραματσόνι.

Διαβάστε ακόμα:

Εσιέν και Μπερμπάτωφ θέλουν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ