ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ

πηγή: Intime
 

Μεγάλο όνομα στο κυπριακό ποδόσφαιρο η Ανόρθωση. Τόσο μεγάλο, όσο μεγάλο είναι και το ποδόσφαιρο στη μεγαλόνησο, για να μην παρεξηγούμαστε. Και επειδή ακόμα και οι μεγάλες ομάδες των μικρών ευρωπαϊκών χωρών, όπως η Κύπρος, έχουν τις περιπέτειές τους, έτσι συμβαίνει με την ιστορική Ανόρθωση. Βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης.

Εντάξει, η ομαδούλα δεν θα διαλυθεί, αλλά είναι σε λούκι, πως να γλυτώσει την οικονομική «καταστροφή». Πήρε κάτι ψιλά από τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Λαϊφη, από τον Ολυμπιακό, αλλά αυτά τα λεφτά είναι για τις πορτοκαλάδες και τις σόδες.

Αποτυχία του Μαρινάκη στην Κύπρο. Έχασε το πρωτάθλημα η ομάδα «του», για την Ανόρθωση λέμε, ο μεγαλομέτοχος της οποίας είπε χαίρετε. Δεν άντεχε άλλο ο άνθρωπος. Ο Μαρινάκης, πάλι, δεν έχει καμία υποχρέωση να βοηθήσει οικονομικά, όμως προκαλεί απορία που στέλνει 4-5 παίκτες του Ολυμπιακού σε ομάδα προβληματική.

Τον δανεικό της ποδοσφαιριστή μία ΠΑΕ τον θέλει πίσω ή, τουλάχιστον, να τον πουλήσει. Πόσο, όμως, καλύτερος να γίνει ο δανεικός σε ομάδα που μαστίζεται από οικονομική και διοικητική κρίση.

Διαβάστε ακόμα:

Στον Μαρινάκη γιαούρτι θα πέσει στην Αγγλία, αν...