ΜΕ ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ ΔΕΝ ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

 

Δανεικό πήρε από την Ρεάλ Σοσιεδάδ έναν ποδοσφαιριστή ο Ολυμπιακός. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο παίκτης, ούτε αν η συμφωνία προβλέπει παραμονή ενός, δύο χρόνων στον πρωταθλητή Ελλάδος. Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε με παίκτη που δεν κάνει στην ομάδα του, την ισπανική Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ρωτάω. Είναι λογικό ο Ολυμπιακός να έχει απαίτηση μεγαλύτερης διάκρισης στην Ευρώπη από την Ρεάλ Σοσιεδάδ, την 8η ομάδα στη βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Άλλη αγορά η Ισπανία, άλλη η Ελλάδα. Άρα, δεν επικρίνεις μία ελληνική ΠΑΕ, ακόμα και τον Ολυμπιακό, γιατί παίρνει αυτούς κι όχι κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι το μπάτζετ της ΠΑΕ, αυτή η δυναμική της αγοράς της Ελλάδος και η κουβέντα εδώ τελειώνει.

Όχι, όμως, να βγαίνεις στο πέλαγος με καϊκι. Οι μεγάλες θάλασσες, που επιφυλάσσουν και μεγάλες φουρτούνες θέλουν μεγάλα παπόρια και πλήρωμα έμπειρο και δοκιμασμένο. Είναι κουφό μία ελληνική ΠΑΕ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, να παίρνουν ό,τι περισσεύει από ομάδες τις οποίες... φιλοδοξούν να κερδίζουν.

Διαβάστε ακόμα:

Ανθρωπος του Σκάι έφτιαξε τον φάκελλο του Μαρινάκη