ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΛΕΝΤΕΣΜΑ Ο ΠΑΟ ΜΕ... ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΤΩΝ!

πηγή: Intime
 

Ένας ακόμα άνεργος και κάποιας ηλικίας ποδοσφαιριστής είναι η νέα... ανακάλυψη του Παναθηναϊκού. Ψάχνει ο Στραματσόνι, έχει πλέον και βοήθεια στο ψάξιμο από τον Τζιλμπέρτο Σύλβα, για να βρουν και οι δύο μαζί την καλή περίπτωση. Κάποιο μεγάλο όνομα από το... παρελθόν.

Από το 2007 έπαιξε για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό ο Αργεντινός Κριστιάν Λεντέσμα, που μάλλον έχει εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο, λόγω ηλικίας. Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον επίσης Αργεντινό, κι αυτός Κριστιάν Λεντέσμα, ο οποίος είναι συνονόματος και πολύ καλύτερος ποδοσφαιριστής του πρώην του Ολυμπιακού, στο παρελθόν για να μη ξεχνιόμαστε. Στα 34 του ο του Παναθηναϊκού Λεντέσμα ναι μεν είχε μείνει χωρίς ομάδα, όμως ακόμα δεν είπε το αντίο.

Το μεταγραφικό στοίχημα του Παναθηναϊκού είναι γνωστό. Ποντάρει στο μεγάλο όνομα και στην... άγνωστη, στην απρόβλεπτη προσφορά που θα έχει από έναν υποψήφιο βετεράνο. Με λίγα λεφτά, άλλωστε, είναι αδύνατον μια ΠΑΕ να εξασφαλίσει και αξία και... νειάτα.

Πριν από δέκα χρόνια ο Κόκκαλης έφερε από την Σαν Λορέντσο της Αργεντινής τον 29χρονο τότε Λεντέσμα και κάποιοι γάβροι μανουριάζανε ότι δεν ήρθε ο καλός Λεντέσμα, εκείνος της Λάτσιο. Αυτός που πήρε ο Παναθηναϊκός και έχει την ιταλική υπηκοότητα.

Τι θα κάνει ο καλός, ο καλύτερος, ο «πρώην» καλύτερος Λεντέσμα στον Παναθηναϊκό. Αυτό δεν είναι αντικείμενο συζήτησης. Ίσως αποδειχθεί Εσιέν. Ίσως εντυπωσιάσει. Είπαμε. Δεν συζητείται αυτό. Άλλο είναι εκείνο που αξίζει να μην αγνοήσει κανείς.

Ότι ο Λεντέσμα εμφανίστηκε στον Παναθηναϊκό πετσί και κόκκαλο. Ούτε ίχνος λίπους. Φοβερά πράγματα. Αυτά γράφουν οι δημοσιογράφοι. Χωρίς να ντρέπονται. Με σεβασμό στο επάγγελμά τους σημείωσαν ότι εντυπωσιάστηκαν που η νέα μεταγραφή της ομάδας δεν είχε...παραπανίσια κιλά. Ενημέρωση. Αποκαλυπτική.

Διαβάστε ακόμα:

Αναβάθμιση Παναθηναϊκού, υποβάθμιση, ισοβάθμιση