ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

πηγή: Intime
 

Είμαι υπέρ των ποινών. Βεβαίως. Όλων των ποινών. Τον εγκληματία δεν τον αφήνεις ατιμώρητο. Ποτέ. Θα τον ρίξεις φυλακή, θα του απαγορεύσεις την είσοδο στο γήπεδο, θα τον αποκλείσεις από κάθε ποδοσφαιρική εκδήλωση.

Μια στιγμή. Η ποινή έχει στόχο. Με την ποινή η κοινωνία μέσω της κρατικής εξουσίας, πολιτικής, δικαστικής, αστυνομικής, λέει στον κάθε αντικοινωνικό τύπο ότι δεν σε γουστάρουμε. Και, βέβαια, οι ποινές επιβάλλονται για να προστατευθεί το κοινωνικό σύνολο από τους μικροκακοποιούς, από κάθε παραβατική συμπεριφορά.

Με τον Κοντονή Σταύρο, που παριστάνει τον υπουργό, τι έργο παίζεται. Δουλειά του είναι να «ανοίγει», όχι να «κλείνει». Διακόπτει το πρωτάθλημα, ακυρώνει το κύπελλο, άρχισε να κλείνει Θύρες, πρώτα την 13 στη Λεωφόρο, τώρα την 4 της Τούμπας.

Βγαίνει κάτι; Σαφώς, όχι. Άρα, τζάμπα βάζει τα λουκέτα ο συριζαίος. Όταν είναι ενάμισυ χρόνο υπουργός και τα «μέτρα» του, οι καμπάνες του δεν αποδίδουν, τότε αν έχει στοιχειώδη αυτοσεβασμό βάζει λουκέτο στο στόμα σου. Δεν ξαναμιλάει. Φτάνει, πια! Ενάμισυ χρόνο μας τα έχεις πρήξει. Βούλωσέ το, επιτέλους.

Και στο φινάλε τι χρειάζεται το υπουργείο, λέει, του αθλητισμού. Ας βάλουν λουκέτο! Όπως στη Θύρα 13 και την 4.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν ξέχασε την ΑΕΚ ο Κοντονής