Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΙΝΟ!

πηγή: Intime
 

Έφυγε από τον Παναθηναϊκό το 2014 ο τερματοφύλακας Στέφανος Καπίνο και αφού απέτυχε ολοκληρωτικά στην Μάινς της Γερμανίας, το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε στην αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό. Από 13 χρονών, στραβάδι με τον Αετό Κορυδαλλού, εκεί όπου γεννήθηκε, πήγε με «πρακτορική» αποστολή στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Ναι, δεν παραμυθιάζει ο Καπίνο όταν λέει ότι από πιτσιρίκι ήταν γάβρος. Λέει την αλήθεια, για να είμαστε δίκαιοι τη μισή αλήθεια. Στην πραγματικότητα πριν βγει από την κοιλιά της μάνας του ήταν Ολυμπιακός. Γι' αυτό, άλλωστε, πήγε στον Παναθηναϊκό! Ως πράκτορας. Ως κατάσκοπος.

Και να δίνει πληροφορίες, ό,τι συμβαίνει στο στρατόπεδο της βαζελοκρατίας, και να τρώει τζαμπατζήδικα γκολ σε αγώνες που οφελούσαν την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό. Ποιος να υποψιαζόταν τον βρώμικο ρόλο του όταν έγινε βασικός από τα 19 του στον Παναθηναϊκό, μετά τον Καρνέζη, ο νεώτερος στην Ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου διεθνής ανδρών που φόρεσε πριν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια τη φανέλα της εθνικής.

Διαβάστε ακόμα:

Οι διαιτητές πάντως, έκαναν την πλάκα τους