Ο ΤΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΔΕΝ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

πηγή: Intime
 

Νέα τάξις πραγμάτων στον Παναθηναϊκό, αν το έχεις πάρει πρέφα. Η παρουσία του Τζιλμπέρτο Σύλβα από τη μία και από την άλλη η «αναβάθμιση» του Αντρέα Στραματσόνι έχουν στήσει ένα διαφορετικό σκηνικό στα αποδυτήρια της ομάδας. Μιλάμε για τον ποδοσφαιρικό, τον αγωνιστικό Παναθηναϊκό, όχι την ΠΑΕ, όχι το μαγαζί.

Κατ' αρχήν γιατί επελέγη ο Σύλβα. Ερώτημα που δεν έχει καλυφθεί. Το μόνο κατανοητό είναι ότι ο Βραζιλιάνος ήρθε ως «όνομα». Για να αναλάβει καθήκοντα που ναι μεν τα γνωρίζει, όμως δεν έχει δώσει εξετάσεις μέχρι σήμερα.

Για να περπατήσει ο Παναθηναϊκός, ανεξάρτητα την όποια δυναμική του ρόστερ και τις ικανότητες του προπονητή, είναι απαραίτητο να «δουλέψει» η τριάδα Αλαφούζου-Σύλβα-Στραματσόνι. Απ' εκεί ξεκινάει το έργο. Αν υπάρχει αρμονία ανάμεσα σ' αυτούς τους τρεις, τότε σε μεγάλο βαθμό θα αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά και προληπτικά τα όποια προβλήματα. Με συνέπεια να πνέει άνεμος υγείας και ισορροπίας στον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι το κάνει ο Αλαφούζος. Λάθος αν λειτουργήσει αποστασιακά. Δεν αφήνει το πηδάλιο, ούτε τα κουπιά στους άλλους δύο. Έχει λόγο κάθε στιγμή. Διαφορετικά, Σύλβα και Στραματσόνι θα είναι δύο βαγόνια διαφορετικά στο ίδιο τραίνο.

Κακά τα ψέματα. Ο Σύλβα δεν τον ξέρει τον Παναθηναϊκό. Ακόμα! Από τα video δεν βγάζεις συμπεράσμα, ούτε είναι αρκετός ο χρόνος για να αντιληφθεί που βρίσκεται. Καμία σχέση ο Παναθηναϊκός των τελευταίων τριών χρόνων μ' εκείνον όταν ο Βραζιλιάνος φορούσε τη πράσινη φανέλα.

Αυτοί που ζουν από κοντά τους παλμούς της ομάδας συμφωνούν ότι Σύλβα και Στραματσόνι δεν κολλάνε. Ούτε και πρόκειται να δέσουν. Αυτό δεν είναι πρόβλημα! Δύο διαφορετικοί άνθρωποι, ο ένας, ο Βραζιλιάνος προϊστάμενος, ο άλλος, ο Ιταλός υπόλογος, μπορούν να συνεννοηθούν και να παραχθεί έργο. Αρκεί ο ένας να αποδεχθεί τον άλλον!

Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ούτε υποψία κόντρας ανάμεσα σε Σύλβα και Στραματσόνι. Αποφεύγουν και οι δύο να «αναμετρηθούν». Ο μεν Βραζιλιάνος δεν έχει γίνει ακόμα παρεμβατικός, ο δε Ιταλός δεν κάνει επίδειξη ότι είναι αυτοκέφαλος.

Διαβάστε ακόμα:

Κονέ, η πιο τολμηρή μεταγραφή Στραματσόνι